MONDO TV

Stiri 16 12 2014

Publicat de: 

 

 

 

1. Vor avea minerii primă de Crăciun?

Mai sunt opt zile până la sărbătoarea Nașterii Pruncului Iisus, iar ortacii din Valea Jiului nu stiu cât și când vor lua prima de Crăciun. Principalii vinovati sunt membri Consiliului de Administrație, care amână  ședința, în care se va aproba acest drept al minerilor.

 

2. Dosarul Uricani, tergiversat până în 2015

 

Contraexpertiza cerută de avocații Paula Iacob și asistentul său, Daniel Ionașcu, ar fi trebuit luată în discuție la termenul de astăzi, 16 decembrie. Acesta era ultimul termen din 2014, în dosarul uciderii din culpă, de la Uricani, dar avocații au depus o cerere de amânare, așa încât procesul se va relua în 2014

 

3. Primarii Văii – populiști pe banii noștri

Pentru că primarii din Valea Jiului nu au reușit să se pună de acord cu prețul apei potabile, acum riscăm să plătim din bugetele locale sumele venite de la Uniunea Europeană. Primarii care au votat contra prețului apei, sunt numiți de către Costel Avram, directorul Apa Serv, populiști de ocazie.

 

4. Vișănescu – între primărie și judecătorie

Orașul Petrila a reușit performanța de a ține un consilier local pe post, deși de un an de zile a fost exclus din partid. Asistăm la un caz similar cu cel al consilierului Stepan de la Petroșani, doar că, în acest caz, Daniela Vișănescu este susținută de consiliul local.

 

5. UDMR ÎȘI RECALCULEAZĂ TRASEUL

În urma deciziei radicale de a părăsi coaliția de guvernare, UDMR pregătește, în perioada următoare, o nouă strategie politică. Europarlamentarul Iuliu Winkler susține că formațiunea dorește să facă o „recalculare a traseului politic”.

 

6. Elevii petrileni nu au medic stomatolog

Elevii din Petrila, primesc din acest an scolar asistență medicală gratuită, în cadrul unităților școlare. Asistentele au fost deja angajate, cu medicii generalisti s-au incheiat contractele, iar acum se caută medic stomatolog, pentru cabinetul Colegiului Constantin Brâncuși din Petrila.

 

7.Toma Coconea știe pentru ce trăiește

A participat de șase ori la cea mai grea competitie de aventură din lume și a reușit până în prezent să se claseze de două ori pe locul doi. Îi place să privească lumea de sus și consideră că totul în viață este posibil. Toma Coconea este un om care știe pentru ce traiește.

 

8. Cum a fost anul 2014?

Ne apropiem cu pași repezi de finalul anului 2014.  Locuitorii din Valea Jiului au pus în balanță, ca toți românii, și bune și rele. Am luat pulsul în Piața Centrală din Petroșani și iată cum văd oamenii anul care se va încheia curând.

 

 

 

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1750 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Decembrie 2014 11:09

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Știri 15 12 2014 Stiri 17 12 2014 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page