MONDO TV

Ştiri 23 12 2014

Publicat de: 

1.Resuscitat după ce a căzut în fântână

Un bărbat de 63 de ani a fost resuscitat, în jurul prânzului, de paramedicii de la SMURD. Omul a fost scos dintr-o fântână, în stare de hipotermie. Se pare că bărbatul a vrut să scoată apă pentru animalele din gospodarie și așa a căzut.

 

2.Lupii fac prăpăd în gospodării 

Peste 30 de oi au fost sfâșiate de lupi în zona Slătinioara, la câțiva kilometri de centrul municipiului Petroșani. Sălbăticiunile dau atacul, iar oamenii sunt pur și simplu legați la mâini de legile care nu permit împușcarea animalelor sălbatice. Autoritățile locale sunt în alertă.

 

3. Grupul Pleșcan, rămâne după gratii

Daniel Pleșcan, fiul consilierului județean Dorina Pleșcan și ceilalți doi arestați în dosarul de proxenetism, rămân după gratii. Magistrații au decis în prag de Crăciun ca aceștia să rămână în arest pentru faptele săvârșite.

 

4. ALINA GORGHIU, LA DEVA

Alina Gorghiu, proaspat numită în funcția de președinte al Partidului National Liberal, a vizitat județul Hunedoara și s-a întalnit cu liberalii din această zonă, dar pentru a susține organizația județeană a PNL.

 

5. Taxe mai mici la piață

Criza își face, încă, simțită prezența. Și unde se vede mai bine, dăcă nu la piață? A scăzut puterea de cumpărare, iar veniturile oamenilor din Valea Jiului sunt mici. Ca să vină în ajutor, administrația piețelor a decis să reducă tarifele pentru vânzătorii ambulanți.

 

6. Tichete sociale rămase nedistribuite 

Astăzi a fost ultima zi, în care pensionarii cu venituri până în 500 de lei, își puteau ridica tichetele sociale, puse la dispozitie de autorități. Din păcate nu toți beneficiarii s-au prezentat, pentru a-și ridica acest ajutor. 

 

7. Donații pentru vârstnicii de la centrul din Dărănești

În prag de Crăciun, oamenii sunt mai buni. Așa cum scrie și în Sfânta Scriptură “este mai ferice să dai, decât să primești”. Spectacolul de Crăciun din Peștera Bolii a încălzit sufletele celor prezenți și, astfel, oamenii au dat din ce aveau, câțiva bănuți pentru bătrâneii de la Centrul de Îngrijire a vârstnicilor din Petroșani.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 5166 ori Ultima modificare Joi, 25 Decembrie 2014 12:08
Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 01 12 2014 Stiri 02 12 2014 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page