MONDO TV

Știri 29 12 2014

Publicat de: 

1. A murit în garaj

Un bărbat de 40 de ani, din Petroșani, a fost găsit fără suflare, azi-dimineață, în garajul său. Cea care l-a descoperit a fost soția, care a apelat numărul de urgență 112. Nimeni nu-și explică exact ce s-a întâmplat.

 

2. Incendiu în Petrila de Craciun

Pentru pompierii de la Detașamentul Petrila, Crăciunul a fost, din păcate, unul plin de intervenții. Două incendii au avut loc pe raza localității Petrila, iar în alte 11 cazuri medicale, serviciul SMURD a fost chemat să intervină de urgență.

 

3. S-au rătăcit după o beție

Pompierii, salvamontiștii și jandarmii montani au căutat duminică după-amiază trei oameni, care s-au rătăcit în pădure. Doi dintre ei băuseră bine și nu au mai știut unde sunt. Așa dezorientați, au pornit peste dealuri, spre oraș.Din păcate, aveau cu ei și un copil, iar salvatorii i-au găsit aproape înghețați.

 

4. Spitalul, arhiplin de Craciun

Zeci de persoane și-au petrecut Crăciunul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Petroșani. În toate cele trei zile de Craciun, medicii de gardă, ai Spitalului din Petroșani au lucrat la foc automat, oamenii prezentându-se la urgență cu tot felul de cazuri.

 

5. Se circulă în condiții de iarnă

Cel de al doilea cod galben, sub care se află județul Hunedoara, le dă bătăi de cap șoferilor. Din fericire, în Valea Jiului nu există probleme majore, drumurile nu sunt blocate, însă se circulă în condiții de iarnă.

 

6. Fără loc de parcare la telescaun

În Parâng e o întreagă aventură, dacă vrei să urci cu noul telescaun. Odată ajuns în zona Rusu, foarte greu găsești unde să parchezi mașina. Vinovați de lipsa parcărilor sunt cei care au cerut tarife exorbitante, pentru vânzarea unui teren de parcare.

 

7. Apă caldă, după sarmale

Depunerile, după mesele copioase de Crăciun, se topesc în apă caldă. Și unde se poate mai bine, dacă nu la piscină? Chiar dacă afară e zăpadă, în apă e cald și bine. Bazinul de înot a avut încasări record, în perioada  sărbătorilor. Oamenii dornici să dea kilogramele jos au venit cu zecile, din toată Valea Jiului.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 5344 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Ştiri 24 12 2014 Stiri 30 12 2014 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page