MONDO TV

Stiri 30 12 2014

2014 30 Dec
Publicat de: 

1. 2015 : Nicio mină nu se închide

 În 2015 nici o mină nu se va închide. Cel puțin asta spune Aurel Anghel, directorul general al Societății Naționale de Închideri de Mine din Valea Jiului. Acesta susține că activitatea minieră va fi doar restrânsă în anul care urmează.

 2. Gerul umple adaposturile

 Gerul anunțat de meteorologi, pentru perioada următoare, este cel mai bine resimțit de oamenii străzii. Din fericire, ca și până acum, aceștia găsesc un loc cald, unde să se ferească de ger, la adapostul de persoane, din Municipiul Petroșani.

  3. SMURD Petrila a implinit 1 an

  Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare din Petrila a aniversat pe 19 decembrie, un an de la înființare. Astfel, într-un an de zile cei 13 paramedici de aici, au fost solicitati sa intervină în 984 de cazuri, aparute pe raza orasului Petrila și nu numai.

 4. Cresc amenzile de la 1 ianuarie

 Incă din prima zi a anului 2015, încep scumpirile. Această veste nu bucură pe nimeni. Însă, cei care vor fi afectați în mod direct de aceste majorări sunt soferii care vor încălca regulile de circulație. Aceștia vor fi sancționați încă din prima zi a anului viitor.

 5. Revelion inedit la Via

 Meniu inedit, muzică de petrecere și formația Alb Negru sunt ingredientele unei seri unice, la cel mai nou restaurant din Petroșani. Totul face parte dintr-un scenariu inedit în Petroșani, iar înscrierile sunt pe ultima sută de metri, până miercuri seara.

 6. În trend de Revelion

 Dacă v-ați ales ținuta de Revelion, nu uitați să fiți în trend. Și cum altfel, dacă nu asortându-vă coafura cu noile tendințe, iar manichiura și machiajul, în culorile anului 2015. Stiliștii ne dau câteva sfaturi, iar saloanele sunt pur și simplu pline în aceste zile.

 7. Gsm Center Phone, a fost Mos Craciun

In luna cadourilor, Gsm Center Phone s-a deghizat în Moș Crăciun, pentru ascultătorii Mondo Fm. Astfel, cei mai fideli ascultatori Mondo FM au fost premiați cu 3 telefoane mobile, zeci de cartele și un smartphone.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1694 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Știri 29 12 2014 Stiri 31 12 2014 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page