MONDO TV

Stiri 08 04 2015

2015 08 Apr
Publicat de: 

1. Accident grav astăzi la Petrila

Două mașini făcute zob, și o victimă accidentată, acesta este bilanțul unui accident care a avut loc astăzi, în jurul prânzului, la Petrila. Din spusele martorilor, unul dintre conducatorii auto, care rula cu viteză mare, a pierdut controlul volanului și a intrat frontal într-un alt autoturism, care circula regulamentar.

 

 2. Tiberiu Iacob Ridzi, inspecție la asfaltare

Strada Constantin Mille din Municipiul Petroșani a fost, ani buni de zile, coșmarul șoferilor care trebuiau să tranziteze această zonă. Însă, începând de astăzi, acest cosmar a luat sfârșit. Strada cu pricina a fost asfaltată complet, sub stricta supraveghere a primarului Tiberiu Iacob Ridzi.

 

3. CONTROALE ȘI AMENZI LA MIEII DE PAȘTE

 E forfotă mare la magazinele și piețele din județ. Oamenii se înghesuie să facă cumpărături însă, uneori, din grabă sau din neatenție, achizitionează produse expirate și alterate. Pentru a nu ajunge la spital cu diferite afecțiuni, inspectorii sanitar-veterinari efectuează controale, în special la produsele specifice acestei perioade, premergătoare sărbătorii pascale. Pănă acum au fost aplicate amenzi de 12.000 de lei.

 

4. Obicei dacic păstrat cu sfințenie

 Dacă e Săptămâna Patimilor lui Iisus, atunci  ne gândim și la cei trecuți în lumea celor drepți. Momârlanii din zona Văii Jiului păstrează un obicei lăsat din moși-strămoși: împodobitul crucilor și primenitul mormintelor. Obiceiul are loc în câteva cimitire, unde credincioșii vin în Noaptea de Înviere.

 

5. Apa potabilă are drum lung

  Apa de la robinet curge curată, dar drumul ei este unul lung și ajutat de echipamente gândite de oameni. Asta au învățat copiii de la Școala nr.5 din Petrila, care au vizitat o stație de tratare a apei, în Săptămâna Altfel.

 

6. I.D. Sîrbu s-a întors acasă

 Ion Dezideriu Sîrbu s-a întors acasă, iar ochii lui te privesc din curtea în care cândva a scris tot ceea ce ne-a rămas în urma lui. Totul s-a întâmplat grație artistului Ion Barbu, care a adus în curtea casei memoriale o plăcuță creată din mozaic, cu chipul celui care a fost artizanul Poveștirilor Petrilene.

 

7. Ziua portilor deschise, la liceu

Materiale informative, pixuri, tricouri dar și multă dragoste, cu aceste lucruri au fost întâmpinați astazi elevii claselor a VIII-a, la Colegiul National Mihai Eminescu, din Petroșani. Dacă viitorii liceeni au fost convinși să-și continue studiile aici, aflați din materialul următor.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 2010 ori Ultima modificare Joi, 09 Aprilie 2015 17:14

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 07 04 2015 Stiri 09 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page