MONDO TV

Stiri 22 04 2015

Publicat de: 

1. Sindicaliștii contestă condiționarea ajutorului

Nu sunt de acord să primească ajutor de stat, cu condiția să divizeze CEH. Asta spun sindicaliștii, după ce Complexul Energetic Hunedoara a obținut marți un împrumut, iar liderii din Valea Jiului se pregătesc să plece la București.

 

2. Disponibilizări în două etape

Cifra de aproximativ 600 de disponibiilizați de la minele neviabile ar putea să fie diminuată. Tocmai de aceea, responsabilii de la minele Petrila, Paroșeni și Uricani au decis să facă aceste concedieri în două etape. Asta ca să câștige timp ca să amâne până la finele anului când poate reușesc să rămână la 350.

 

3. Pionieratul încurcat de birocrație

Au terminat mai repede proiectul ce trebuia finalizat la Apa Serv și, mai mult, sunt primii din țară care încheie proiecte de o asemenea amploare, dar au dat de greu la întocmirea documentelor. Conducerea societății de distribuție a apei cere sprijin la ministerul de resort ca să finalizeze birocrația.

 

4. Petrosaniul este in santier

Soferii dar si piertonii care trec prin Petrosani trebuie sa fie precauti deoarece se lucra intens la asfaltarea DN 66 A. Mai mult decat atat incepand de saptamana viitoare si Centrul Civic intra in reparatii.

 

5. Costuri uriase pentru inlocuirea capacelor furate

37 de capace furate acesta este bilantul final al activitatii magnetilor din Valea Jiului care saptama trecuta au facut prapad in Petrosani. Astfel pusa in aceasta situatie S.C Apa Serv S.A a inceput inlocuirea capacelor chiar de astazi.

 

6. Asfalt în curtea școlii

Pentru prima dată de la darea în folosință a Școlii Avram Stanca din Petroșani, edilii locali au reușit să demareze asfaltarea terenului de sportt. Acum conducerea unității de învățământ le promite copiilor un teren de handbal performant pe care, imediat ce va fi turnat asflatul îl vor vopsi și amenaja corespunzător.

 

7. PACIENTII AMENDATI DACA NU MERG LA MEDIC

    Intr-o tara in care salariul minim pe economie este de 975 de lei, iar oamenii abia se descurca de la o zi la alta, este destul de dificil ca acestia sa se mai gandeasca si la sanatatea lor. Ei bine, este posibil ca romanii sa fie sanctionati daca nu vor merge la medic cel putin o data la trei ani.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1962 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 21 04 2015 Stiri 23 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page