MONDO TV

Stiri 24 04 2015

2015 24 Apr
Publicat de: 

1. Sindicaliști din  minerit, în greva foamei

Un număr de 5 sindicaliști de la Sindicatul Muntele, reprezentativ pentru mineritul de huilă al Văii Jiului, au intrat vineri dimineață în grevea foamei,. Oamenii cer să fie luați în seamă, date fiind gravele probleme cu care se confruntă minerii în acest moment și, mai ales pentru că România riscă infrigmentul din vina certificatelor de CO2.

 

2. Mai puțini șomeri, decât locuri de muncă

Deși abia în luna aprilie a fost organizată prima bursă generală a locurilor de muncă în Hunedoara, șomerii care au ajuns la sediile AJOFM nu au fost nici pe jumătate din numărul locurilor de muncă scoase la concurs. Cei mai mulți nu au calificări și asta este o problemă veche, dar sunt și situații în care un angajator nu a găsit zidari cu diplomă.

 

3. Ziua Verde astazi la Petrosani

Un mediu curat pentru noi toti. Aceasta a fost deviza de astazi in municipiul Petrosani unde pentru al –IV-a an a fost sarbatorita  Ziua Verde, zi in care noi toti trebuie sa facem curatenie si mai ales sa

pastram mediul in care traim curat.

 

4. Geoecologia – punte între elevi și studenți

Timp de 3 zile, la Universitatea din Petroșani au loc lucrările simpozionului pe teme de geoecologie. Manifestarea a ajuns în acest an la ediția cu numprul XIII, și se adresează deopotrivă elevilor absolvenți de liceu, ca și studenților. Toți cei care participă, primesc premii în bani, dar la final se aleg și cu perspective noi din care să își priveascăviitorul.

 

5. Daca ai carte ai parte

Medalii de bronz si zeci de premii la olimpiade judetene si nationale, cu asta se lauda acum doua eleve din Municipiul Vulcan care prin performanta lor au facut mandra o comunitate intreaga. Si pentru a fi recompensate in vreun fel, conducerea scolii numarul 5, alaturi de autoritatile locale le-au premiat astazi pe cele doua intr-un cadrul festiv.

 

6. Concert simfonic la Peștera Bolii

Peștera Bolii va răsuna de muzică clasică. Acolo va ajunge, cu ocazia Zilelor Municipiului Petroșani, o trupă de instrumențiști de peste hotare, un tenor și oamenii sunt așteptați să asculte totul într-o acustică de excepție. Evenimentul va avea loc în premieră absolută în județul Hunedoara.

 

7. Rezultate bune la Campionatul European SHOTOKAN

Noua karatisti alaturi de doi antrenori au facut inca o data Valea Jiului mandra.Asta pentru ca, sportivii s-au intors acasa, tocmai din Letonia de la Campionatul European SHOTOKAN, cu zeci de premii la toate categoriile.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 2098 ori Ultima modificare Vineri, 24 Aprilie 2015 23:42

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 23 04 2015 Stiri 27 04 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page