MONDO TV

Stiri 30 04 2015

Publicat de: 

1.Arest la domiciliu pentru „jurnaliștii” proxeneți

Procurorii DIICOT au cerut mandate de arestare pentru cei trei  inculpați, realizatorul de televiziune, un minor și un fost director de club sportiv din Valea Jiului. Cei trei, însă, au primit arest la domiciliu și vor sta acasă timp de 30 de zile.

 

2. Blaj  explica de ce a demisionat

Neacordarea ajutorului de salvare a Complexul Enegetic Hunedoara, aceasta este motivul pentru care Alexandrul Blaj a decis marti sa demisioneze. Ce se va intampla de acum inainte ramane de vazut, insa de acum directorul general Constantin Jujan va trebuie sa lupte singur pentru a salva cele 7000 de locuri de munca din Valea Jiului.

 

3. Buluc după cardul de sănătate

Zeci de oameni s-au înghesuit la Petroşani, în ultima zi în care îşi puteau lua cardul de sănătate, înainte ca acesta să intre  în vigoare. Unii au aşteptat răbdători, alţii nu erau pentru prima dată la această coadă, pentru că iniţial nu ştiau ce le trebuie, în timp ce o mică parte au renunţat şi acum se roagă să nu aibă nevoie de medic.

 

4. Institutiile publice sunt inchise pe 1 mai

Daca aveti treaba maine la insitutiile publice trebuie sa stiti ca acestea vor fi inchise, asta pentru ca toti bugetarii sunt liberi de 1 mai. Care sunt institutiile ce vor fi inchise dar si cand isi reincep activitatea aflati din materialul urmator.

 

5. Pregătiri de 1 mai, la Brădet

Vineri este 1 mai şi, pentru că va fi mini-vacanţă, cei care vor să încingă grătarul o pot face la Brădet, la Petroşani. Acesta este singurul loc special amenajat în Valea Jiului, unde astăzi se pun la punct ultimele detalii. Cu siguranţă, însă, dacă vremea va fi bună, vor fi doritori care să încingă grătarul şi pe Jieţ, ori spre Vulcan sau Câpu lui Neag. 

 

6. Zilele culturii maghiare în Hunedoara

Maghiarii din Hunedoara sărbătoresc, de un deceniu încoace Zilele Culturii Maghiare în acest loc. Şi în Valea Jiului au loc o serie de manifestări, iar din oraşul înfrăţit Varpalota a venit la Petroşani un grup de tineri ce va fi prezent la toate manifestările culturale.

 

7. Sebi are nevoie urgent de ajutorul nostru!

Mai este doar o saptamana pana cand Sebi, trebuie sa ajunga la operatie. Din pacate parintii nu au reusit inca sa stranga fondurile necesare. Astfel, inca o data acestia fac apel catre toti cei care il pot ajuta pe Sebi sa devina un om normal.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 2045 ori Ultima modificare Joi, 30 Aprilie 2015 18:48

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 29 04 2015

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page