MONDO TV

Stiri 24 08 2015

Publicat de: 

Accident în intersecție

Două mașini s-au ciocnit aproape frotal, într-o intersecție la Petroșani, la finele săptămânii trecute. De vină, spun polițiștii, a fost șoferița care nu a acordat prioritate, deși venea de pe o arteră la al cărei capăt avea indicatorul cedează trecerea.

 

Fiecare cu țeava lui

Se caută soluții și tehnice și financiare pentru situația din centrul municipiului Petroșani. Este vorba despre cei care locuiesc în apropierea campusul universitar de la Petroșani, pe strada Brazilor, acolo unde luni dimineață, o comisie de la Apa Serv a verificat în teren situația existentă. Asta până ce strada nu va fi asfaltată.

 

Mai optimiști, dar încurcați de voluntariat

Au mai încercat o dată, dar nu sunt siguri nici acum de ei. Sunt elevii care au trecut prin prima probă a Bacalaureatului de toamnă. Ar fi trebuit să scrie despre voluntariat, un eseu, dar nu a fost ușor, mai ales că nu prea știu cu ce se mânăncă așa ceva. Și când i-am întrebat, au dat-o din colț în colț, cu speranța că vor reuși acum.

 

„Trupa Arhaic” la Peștera Bolii

Un concert de excepție a avut loc în Peștera Bolii, de 23 august, iar haiducii de la Arhaic au venit să încânte asistența. Într-o atmosferă inedit[, printre lumânări și făclii aprinse, exact ca în vremuri de demult, cei trei membri ai trupei, îmbrăcați în straie populare au urcat pe scenă și au aplaudați de publicul spectator.

 

Joburi peste hotare

E sezonul joburilor în agricultură, iar peste 1.000 de oameni ar putea să plece peste hotare. Sunt joburi sezoniere în țări precum Spania, Germania, Cehia, Anglia sau Suedia, iar aplicațiile le puteți găsi pe site-ul EURES a Agenției Naționale de Ocupare și Formare Profesională, la secțiunea joburi peste hotare.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 2129 ori Ultima modificare Luni, 24 August 2015 20:15

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 21 08 2015 Stiri 25 08 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page