MONDO TV

Stiri 27 08 2015

Publicat de: 

Descinderi la infractorii din Vulcan și Aninoasa

Polițiștii de laInvestigații Criminale și procurori, sprijiniți de luptători din cadrulServiciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Hunedoara și jandarmi de laIJJ Hunedoara, au descins, joi dimineață în Valea Jiului. Acțiunea vine caurmare a scandalului produs la mijlocul acestei luni la Aninoasa. Atunci,  două grupuri, unul din Aninoasa și unul dinVulcan și-au măsurat forțele pe raza orașului Aninoasa.  

 

Stația de sortare, pe ultima sută

Încă puțin și stația de sortare a deșeurilor va fi inaugurată la Petroșani. Este vorba despre zona din Colonia Petroșani, unde vor ajunge toate deșeurile din Valea Jiului, unde vor fi sortate și trimise apoi spre deponeul de la Bârcea. Totul se va întâmpla după un astfel de scenariu într-o jumătate de an.

 

Oficiul Prefectural se redeschide la Petroșani

Prefectura va avea un birou și la Petroșani. Aici, în scurt timp, va fi reînființat un cabinet la care oamenii să i se poată adresa insituției Prefectului județului Hunedoara. Acesta a mai funcționat aici, dar cu pauze, fiind desființat și apoi reînființat din an în an.

 

Scot peștii din barajul de la Valea de Pești

Timp de 40 de ani în apele barajului au crescut adevărate bancuri de pești, iar unele exemplare ating dimensiuni extreme. Tocmai de aceea, dar și pentru că barajul va fi golit, responsabilii de la Apele Române au chemat specialiștii să scoată peștii, înainte de a goli barajul.

 

Uricani, în sărbătoare

Nu mai puțin de un 145 de mii  de lei scoate din bugetul local primarul Buhăescu pentru spectacolul pe care îl organizează la finele lunii. Va fi muzică populară, ușoară și spectacole de excepție. Toate pentru că orașul Uricani are de celebrat o triplă sărbătoare.

 

Cultura se mută la Petrila

Zilele Patrimoniului Industrial au loc începând de vineri la Petrila, când mai mulți arhitecți și oameni de cultură vin să trezească la viață un oraș ce se pregătește de adormire. Mina se închide și, ca să revigoreze spiritul acestei comunități din estul Văii Jiului, cei care au gândit un plan de salvare se reîntorc la Petrila.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 18136 ori Ultima modificare Joi, 27 August 2015 17:52

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 26 08 2015 Stiri 28 08 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page