MONDO TV

Stiri - 09.12.2015

2015 09 Dec
Publicat de: 

Liderii protestează să vină directorul la muncă

Toți liderii de sindicat au vrut să meargă la o discuție cu directorul general al CEH, Emil Floruț, dar nimeni nu știe unde poate fi găsit. Sunt probleme grave, decizii ce au fost luate în cadrul Consiliului de Administrație de marți și sindicaliștii au decis să rămână pe scările CEH până îi bagă cineva în seamă.

 

Se ieftinește termoficarea la Petroșani

Prețul pe care îl plătesc abonații sistemului de termoficare din Petroșani va scădea cu prima zi a anului viitor. Cei branșați plătesc cu aproape 11 lei mai puțin pentru fiecare Giga Calorie și primarul Tiberiu Iacob Ridzi a decis să nu modifice nici valoarea subvenției, dar face apel către abonați să își achite la timp facturile.

 

Aparate performante la Spitalul din Lupeni

Toate secțiile din spitalul de la Lupeni au aparatură nouă. Aceste dotări au fost posibile, grație unui proiect european și din acest moment pot fi folosite de medici. Investiția face ca spitalul să fie performant, iar analizele și consultațiile de aici să aibă precizia necesară.

 

Salvatorii profesioniști își strigă disperarea: O SĂ DISPĂREM!

Realizăm că avem probleme grave, doar în cazul unor catastrofe, iar una dintre meseriile importante în salvarea de vieți, riscă să nu mai fie practicată în maxim 2 ani. Vorbim despre salvatorii de subteran, o grupă de muncă ce caută acum să își găsească un loc. Nu mai sunt oameni instruiți și cei care au rămas, mai au maxim 2 ani de lucru și ies la pensie.

 

„Să-l ajutăm pe Moș Crăciun!”

Tinerii din Petroșani, ajutați de voluntarii de la Crucea Roșie, au organizat un spectacol, ca să îl ajute pe Moș Crăciun. De altfel, spectacolul s-a numit „Să-l ajutăm pe Moș Crăciun” și s-au strâns bani cu care vor fi cumpărate cadouri pentru copiii instituționalizați în cîteva centre de plasament din Valea Jiului.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 2303 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 08.12.2015 Stiri - 10.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page