MONDO TV

Stiri - 11.12.2015

2015 11 Dec
Publicat de: 

„Dorel” a lăsat Valea în beznă

Fără curent electric, internet și telefonie mobilă a rămas Vestul Văii Jiului, joi noaptea, din cauza unui șofer neatent. Omul a ieșit cu un camion dintr-un depozit de materiale situat pe DN 66 A, în zona Iscroni și a agățat cu parasolarul toate cablurile de pe stâlpi. Polițiștii l-au testat cu alcooltestul și urmează să stabilească pagubele.

 

Centrul Turistic din Straja, gata într-o săptămână

Peste 600.000 de lei au fost investiți și la Straja într-un centru de informare turistică. Acesta este cel de al doilea din Valea Jiului, după cel de la Petroșani, care va fi inaugurat în acest an. 

 

Nu a ieșit din casă de 3 decenii, nici nu așteaptă sărbătorile

În Vulcan, undeva la etajul III, într-un bloc cu 4 etaje din Cartierul Dallas, locuiește, împreună cu fiul său, o femeie extrem de necăjită. Nu are decât 200 de lei pensie, după ce acum 30 de ani a rămas fără un picior, în urma unui accident rutier. Nu mai vrea nici măcar să vină Crăciunul, deși a împodobit un brăduț lângă patul din care nu s-a mai ridicat de o veșnicie.

 

Vin colindători, la Petroșani

Încep serbările de final de an, iar la Petroșani vin colindătorii. Ziua de 16 decembrie a fost aleasă pentru Festivalul de Colinde, iar tot atunci vor fi celebrate și cuplurile, care au trecut de 50 de ani de conviețuire.

Voteaza acest articol
(3 voturi)
Citit de 2177 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 10.12.2015 Stiri - 14.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page