MONDO TV

Stiri - 15.12.2015

2015 15 Dec
Publicat de: 

ACCIDENT MORTAL PE DN 7 

Un grav accident de circulaţie s-a produs aseară pe Drumul Naţional 7 în comuna Veţel. Un bărbat şi-a pierdut viaţa în urma impactului dintre autoturismul pe care îl conducea şi o cisternă.

 

Scutiți de taxe și impozite

Pensionarii care au venituri de maxim 700 de lei vor fi scutiți de la plata impozitelor și taxelor locale. La Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi a ținut să precizeze că aceste scutiri se aplică și în Noul Cod Fiscal.

 

Ruinele, la mâna consilierilor locali

Ruinele lăsate de izbeliște în centrul orașeului Petroșani sunt acum la mâna Consiliului Local, care poate să mărească impozitele, la  sume pe care proprietarii lor nu și le-ar mai putea permite. De anul viitor, am putea scăpa de probleme, doar dacă forul legislativ local va adopta o decizie în acest sens. 

 

Mici actori, pe o scenă mare

Sunt cei mai mici iubitori ai scenei de la Petroșani, copii, care zi de zi, au lăsat calculatoarele și au luat lecții de dicție, mimică și actorie. Pentru ei, miercuri la prânz, are loc un spectacol la care toată lumea îl așteaptă pe Moș Crăciun, dar unde vor evolua ei înșiși, ca actori. Asta după ce au fost anatrenați de o echipă de profesioniști.

 

S-a deschis Târgul de Crăciun

La Petroșani, s-a deschis din această seară, Târgul de Crăciun. Este o primă ediție, unică în Valea Jiului, iar cei interesați își vor putea achiziționa de aici, de la cadouri, la produse tradiționale și chiar brazi de Crăciun..

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 2197 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 14.12.2015 Stiri - 16.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page