MONDO TV

Stiri - 16.12.2015

Publicat de: 

Minerii au refuzat șutul, Floruț i-a liniștit

Minerii de la Vulcan și Lonea au protestat și au întîrziat intrarea și ieșirea din șut dimineață, până ce directorul general al CEH, Emil Floruț nu a venit să le spună cum stau lucrurile. Oamenii s-au plâns de faptul că nu sunt informați despre viitorul lor, iar directorul general a confirmat că nu a prea avut timp de povești cu minerii și își asumă acest fapt.

 

INSEMEX a refăcut tragedia din COLECTIV

Experții INSEMEX de la Petroșani au refăcut astăzi tragedia din Clubul Colectiv la Petroșani. Vorbim despre o expertiză judiciară, iar în incinta institutului de la Petroșani s-a refăcut clubul ca în momentul tragediei.

 

Refugiați, cazați în Defileul Jiului

Nu este cea mai oportună idee, aceea în urma căreia, în Defileul Jiului, la nici 40 de km de Petroșani, va fi o tabără de refugiați. Oamenii simpli, ca și autoritățile locale sau județene nu agrează ideea, mai ales că la Bumbești Jiu, unde va fi tabăra, este și o fabrică de armament.

 

Oameni cu care ne mândrim

Nu mai puțin de 15 cupluri au fost felicitate de primarul Tiberiu Iacob Ridzi pentru performanța de a trăi o viață împreună. Întotdeauna acești oameni au fost exemple demne de urmat, pentru că au trăit peste o jumătate de secol împreună, alături fiindu-le copiii.

 

DINU IANCU SALAJANU, maine la PETROSANI

DINU IANCU SALAJANU colinda maine pentru VALEA JIULUI. Spectacolul face parte din cadrul turneului COLIND ROMANILOR pe care SALAJANU il sustine in aceasta perioada in intreaga tara.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 2070 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 15.12.2015 Stiri - 17.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page