MONDO TV

Stiri - 21.12.2015

Publicat de: 

Protest la mina Lonea

Minerii de la schimbul II de la Exploatarea minieră Lonea nu au intrat luni în șut. Au ieșit la poarta minei să colinde, pentru că directorul general le-a spus că vor primi primele de Crăciun, însă, nici până acum nu au aflat când și cât de mari sunt ele. Protestul lor vine după cel de săptămâna trecută, când directorul general le-a făcut promisiuni în acest sens.

 

Scandal pe un post de șofer, la Petroșani

Doi bărbați au vrut să conducă microbuzul școlar care să îi ducă pe elevii din Dâlja Mare și Dâlja Mică la școală. Din păcate, doar un post a fost liber, iar cei care a pierdut vine acum să conteste legalitatea concursului. Mai mult, el susține că totul s-a făcut pe pile și cumetrii.

 

BANI DIN BUGETUL JUDEŢEAN PENTRU CONTINUAREA MAI MULTOR PROIECTE

În ultima şedinţă de consiliu judeţean, reprezentanţii judeţului au aprobat ca din buget să fie alocate mai multe sume de bani pentru continuarea proiectelor ce nu au fost finalizate până în prezent şi pentru care s-ar putea pierde finanţarea europeană.

 

Băuți și inconștienți la volan

PoliȚiștii hunedoreni au dat 100 de sancțiuni și amenzi de 22.000 de lei șoferilor băuți, ori care nu au ținut cont de indicatoarele de la trecerile de nivel cu calea ferată. Acțiunea a fost una preventivă și s-a desfășurat la finele săptămânii trecute, când nu mai puțin de 23 de șoferi au rămas pietoni. 

 

Revoluționarii, așteptați la Petroșani

Revoluționarii din Petroșani sunt așteptați marți la Primărie. Acolo vor putea, din nou, să depene firul poveștii de acum 26 de ani și să ciocnească un pahar de șampanie, alături de administrația de acum a municipiului.

 

Castigatori cu Baril

Campania " Baril te alimenteaza iarna asta cu carburant" si-a desemnat astazi castigatorii. Daca ati alimentat de la una din cele trei statii peco, aflati acum daca sunteti pe lista castigatorilor.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1839 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 18.12.2015 Stiri - 22.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page