MONDO TV

Stiri - 22.12.2015

Publicat de: 

Ilie Păducel aduce zâzania în PNL, pe ușa din dos

Ilie Păducel, primarul din Petrila, este de luni seară membru al PNL, lucru deloc agreat de colegii de partid. De altfel, primarul a și fost ales cu 9 voturi pentru și 9 abțineri, iar cei care s-au obținut au contestat decizia și urmează să sesizeze, ceea ce ei numesc o eroare, forurilor superioare. Iar de aici, a  izbucnit un adevărat scandal la nivel declarartiv.

 

Revoluționarii, cu certuri și împăcări, după 26 de ani

Au fost primii care au avut un curaj nebun să îl scoată din primărie pe cel care a fost Resiga - ultimul primar comunist la Petroșani, și au ajuns revoluționarii din Capitala Văii Jiului. La 26 de ani după acel moment, tot nu se înțeleg cum au stat lucrurile și fiecare vine cu argumente, pe care un altul le contrazice. Și asta, în condițiile în care în 2015 doar 8 s-au prezentat, iar unul, Constantin  Bejinaru, care a primit chiar și un apartament în centrul orașului, a ieșit furios, deranjat de prezența presei.

 

BILANŢUL ACTIVITĂŢII CONSILIULUI JUDEŢEAN HUNEDOARA

Acum la final de an, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara a ţinut să facă un bilanţ al activităţii sale.

 

Brazii scumpi stau în piață

Ați ales cadourile?  Mai aveți de umblat prin magazine? Ei bine, dacă toate acestea le-ați finalizat, atunci nu vă rămâne decât să împodobiți bradul și să îl așteptați pe Moș Crăciun. Doar că vă mai trebuie un brad. În piața din Petroșani vânarea nu prea merge și pomii așteaptă aliniați de zile întregi.

 

Castigatori de sarbatori cu Baril

Castigatorii campaniei " Baril te alimenteaza iarna asta cu carburant" si-au ridicat astazi premiile. 19 clienti ai statiilor Baril din Valea Jiului au intrat astfel  in posesia voucherelor de carburant

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1729 ori Ultima modificare Marți, 22 Decembrie 2015 23:11

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 21.12.2015 Stiri - 23.12.2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page