MONDO TV

Stiri - 30.12.2015

2015 30 Dec
Publicat de: 

Sindicatele să fie solidare!

După ce le-a cerut tuturor, și sindicate și manageri, să își asume situația economică a Complexului Energetic Hunedoara, ministrul Victor Grigorescu le-a cerut sindicatelor să tragă la aceeași barcă. Mai exact, le-a cerut solidaritate, lucru greu de înghițit  de cei care îi reprezintă acum pe mineri. Liderii minerilor spun, însă, că minerii sunt bulversați tot de cei din conducere.

 

Datorii colosale la CEH

Înființat la 1 noimebrie 2012, Complexul Energetic Hunedoara, care atunci nu avea nicio datorie, a ajuns azi în pragul falimentului. Insolvența, însă, nu este o soluție și nici separarea în două a companiei miniere nu face obiectul ministrului Energiei, care caută acum soluții financiare de redresare a economiei CEH.

 

Se opresc demolările la Mina Petrila

Clădirile din curtea minei Petrila au fost declarate monumente istorice și nu vor mai fi, cel puțin deocamdată, demolate. Activitatea de ecologizare de la suprafață a fost oprită acum și asta după ce mai multe echipe de arhitecți, dar și administrația locală au făcut mai multe demersuri pentru a salva patrimoniul de la demolare.

 

Revelion în stradă

Petrecerea dintre ani va fi sărbătorită la Petroșani începând cu ora 22,00. La cumpăna dintre ani va fi un foc de artificii și primarul Tiberiu Iacob Ridzi invită lumea să vină în fața primăriei.

Voteaza acest articol
(2 voturi)
Citit de 1809 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri - 29.12.2015

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page