MONDO TV

Stiri 06 02 2015

2015 06 Feb
Publicat de: 

1.Cod galben de ninsori în jumătate de țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare meteo pentru partea de sud a ţării, dar și pentru judetul Hunedoara. În perioada cuprinsă intre 6 februarie, ora 16 și 7 februarie, ora 14 sunt aşteptate ninsori viscolite.

 

2.S-a redeschis dosarul mineriadei din 90

Procurorul General al Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție a hotărât, ieri, redeschiderea Dosarului Mineriadei, din 13-15 iunie 1990. Ce părere are Miron Cozma, cel care pe atunci era în fruntea ortacilor, despre redeschiderea acestui dosar, aflați din materialul următor.

 

 3. Incendiu la un apartament din Petrosani

 Un incendiu de proporții a avut loc ieri după-amiază, pe strada Aviatorilor, din Municipiul Petroșani. Din spusele pompierilor, care au intervenit la fața locului, incendiul s-a produs din cauza unor resturi menajere, depozitate în apartament.

 

 4. Domeniul Șureanu, oprit de două HG

Birocrația și pretențiile proprietarilor de păduri, din zona domeniului schiabil Șureanu, tergiversează de ani buni finalizarea lucrărilor, pe partea dinspre Petrila. Și dacă la Alba se știe despre acest loc de schi, cei din Petrila nu pot ajunge acolo pentru că mai sunt treburi birocratice de rezolvat.

 

5. Asfalt pe centura Petroșaniului

 Nu vom mai da în gropile imense,  rămase în urma zapezilor, pe șoseaua de centură a municipiului Petroșani. Acestea sunt acum astupate măcar provizoriu, datorită faptului că situația a devenit alarmantă pe o rută care este și europeană. Primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob Ridzi, promite covor asfaltic.

 

 6. Combustibil de la noi, centrale de la americani

Noi avem lemne și cărbuni, iar americanii ne dau centrale performante. Proiectul-pilot va fi implementat la Petrila, mai întâi pentru instituțiile publice, iar mai apoi în locuințele oamenilor. Americanii ne dau bani nerambursabili și Petrila vine cu forța de muncă.

 

7. Baloo dă party la 15 ani

Ursul Baloo, din Straja, împlinește mâine 15 ani! Acesta este mascota și atracția principală a tuturor copiilor, care urcă în Straja. Baloo va fi sărbătorit cu tort de către îngrijitorii săi, care i-au pregătit, ca de obicei, un tort și o petrecere, cu copiii din stațiune. Toată lumea trebuie să profite de zăpadă, mai ales că este ultimul week-end din vacanța de iarnă.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1531 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 05 02 2015 Stiri 09 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page