MONDO TV

Stiri 09 02 2015

Publicat de: 

 

 1. Soarta C.E.H amanata pentru luna aprilie

Soarta Complexului Energetic Hunedoara  este încă sub semnul întrebării, cel puțn până în aprilie. Decizia de intrare în insolvență a companiei a fost amânată, de către Guvern, după ce reprezentanții Fondului Monetar Internațional și cei ai guvernului nu au ajuns la un consens.

 

 2. Resmeriță află mâine dacă va fi arestat preventiv

Ziua de 10 februarie este una decisivă, pentru Primarul Municipiului Lupeni, Cornel Resmeriță. Acesta va ajunge, mâine, din nou în fața instanțelor judecătorești, deoarece procurorii DNA solicită, în continuare, arestarea lui preventivă, în dosarul „Gala Bute”.

 

3. Monica Iacob Ridzi din nou la judecata

Astăzi a avut loc un nou termen, în dosarul Zilei Tineretului. Monica Iacob-Ridzi a fost condamnată în 2014, la 5 ani de închisoare cu executare. Până în momentul de față magistrații nu au făcut publică soluția, în acest dosar.

 

 4. BLAJ si JUJAN la conducerea C.E.H ?

Alexandru Blaj și Constantin Jujan ar putea fi două dintre numele de care se leagă șansele mineritului din VALEA JIULUI. Blaj a fost deja numit, la sfârșitul săptămânii trecute, Președintele C.A. în cadrul COMPLEXULUI ENERGETIC HUNEDOARA, în timp ce CONSTANTIN JUJAN i-ar putea lua locul lui NICULESCU, în următoarele zile.

 

5. Niciun scandal fără Valea Jiului!

Niciun scandal fără Valea Jiului! De la mineriade, la cancan-uri, toate evenimentele au legătură cu Valea Jiului. După scandalul răsunător, în care este implicat, alături de Elena Udrea și primarul din Lupeni, Cornel Resmeriță, dar și Adrian Gărdean, a venit rândul unui alt lupenean. De data aceasta un tânăr, care urmează să fie audiat, pentru că s-a plimbat prin Dubai cu una dintre fetele aflate acum sub control judiciar.

 

 6. FOCURI DE ARMĂ ȘI BĂTĂI, IN DEVA

 Scandal, bătăi, focuri de armă și doi bărbați pe patul de spital, cu traumatisme cranio-cerebrale și leziuni la nivelul abdomenului, provocate de o armă neletală. Scandalul a pornit de la doi bărbați, în stare de ebrietate, care s-au luat la harță. Speriată, o angajată a localului, din cartierul devean Dacia, a solicitat o echipă de pază și protecție. Unul dintre agenți a tras trei focuri de armă în direcția unuia dintre scandalagii.

 

 7. E mare foamea

A intrat cu sacul gol și a ieșit încărcat cu bunătăți. Este isprava unui localnic din Petroșani, surprins, la finele săptămânii trecute, în piața Dacia, după ce a spart hala. Acum individul este căutat de poliție și riscă să facă pușcărie. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce șterpelea merindele, în miez de noapte.

 

 8. Vor fi reclamati daca nu emit bon fiscal

 De la întâi martie cumparatorii pot reclama comercianții care nu emit bon fiscal, la achiziționarea unui produs. Astfel, printr-un Telverde, gratuit, cumpărătorii pot sesiza orice încercare de evaziune fiscală, autorităților.

 

9. VREA SĂ TRĂIASCĂ, NOI ÎL PUTEM AJUTA!

 Un tânăr din Hunedoara, de 31 de ani, a fost depistat cu cancer pancreatic. Alin are nevoie de o serie de intervenții chirurgicale, la Viena, iar pentru toate acestea, deplasări și tratamente are nevoie de 120 de mii de euro. Cei care doresc să-l sprijine pe băiat, o vor putea face într-un cont deschis in lei sau în euro.

 

 

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1545 ori Ultima modificare Joi, 19 Februarie 2015 16:11

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 06 02 2015 Stiri 10 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page