MONDO TV

Stiri 11 02 2015

2015 19 Feb
Publicat de: 

1. La lopată, pentru a deveni mineri

 Peste 300 de tineri, în căutarea unui loc de muncă, își dispută cele 65 de posturi scoase la concurs, în mineritul VAII JIULUI. După ce ieri au trecut de proba scrisă, astăzi viitorii mineri au făcut cunoștință cu lopata.

 

 2. Razie a Poliției, în Petroșani

 Mai multe echipaje ale Poliției Rutiere au făcut verificări în zona de intrare în Defileul Jiului, dinspre Petroșani. Toți conducătorii auto, care au tranzitat pe acolo, au fost vizați de polițiști, pentru un control de rutină. S-au dat 27 de sancțiuni, iar 2 certificate de înmatriculare au fost retrase.

 

 3. Grija pe unde treceti, cad turturi!

Țurțurii formați sub streșini, în aceste zile se dovedesc un real pericol pentru cei care, de voie, de nevoie sunt nevoiți să treacă prin preajma unor imobile. Atunci când proprietarii nu o fac, PRIMARIA MUNICIPIULUI PETROSANI încearcă să intervină pentru evitarea unor tragedii.

 

 4. Lecție de igienă la grădiniță

          De câte ori ne spălăm pe dinți, când și cum? La aceste întrebări au încercat să raspundă copiii de grădiniță, împreună cu un medic stomatolog. Proiectul face parte dintr-unul amplu, care privește educația timpurie. Pentru că și-au însușit regulile de igienă, toți copiii au venit cu periuțe, care mai de care mai frumoase.

 

5. Ivan Turbincă, premieră pentru copii 

Povestea rusului Ivan Turbincă, gândit de Ion Creangă, va fi pusă în scenă, duminică, la teatrul din Petroșani. Povestea va smulge hohote de râs prin scenariu și interpretare. Într-un amestec de personaje, culoare și muzică, cu Ivan Turnincă, un rus haios și mulți draci, povestea devine captivantă, de la început, până la sfârșit. Toți spectatorii se vor distra garantat.

 

 6. Rustic „La Tugu”, nou in Petrosani

Bucate alese, băuturi speciale și muzică , asta veți găsi de acum, la noul Restaurant-Hotel Rustic „La Tugu”, din Petrosani. Situată pe strada Livezeni, la intrarea în oraș, dinspre defileu, noua locație și-a deschis ieri porțile, pentru iubitorii de frumos.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1490 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 10 02 2015 Stiri 12 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page