MONDO TV

Stiri 19 02 2015

2015 19 Feb
Publicat de: 

1. Ministrul Gerea vine la Petroșani

După ce FMI i-a bătut obrazul că a mințit pentru a doua oară, cu sistemul de producere al energiei pe bază de cărbuni, ministrul Gerea va veni la Petroșani, să discute cu noua conducere a Complexului Energetic Hunedoara. Săptămâna viitoare este programată vizita ministerială, dar până atunci, Constantin Jujan își face o echipă nouă și un plan de bătaie.Sunt necesare soluții, pentru că, în aprilie, FMI nu va mai tolera situația de față, din minerit.

 

2. Contractul cu chinezii prelungit

Unul dintre cele mai importante contracte, pe care le are Complexul Energetic Hunedoara, a fost prelungit la ultima ședință a Consiliului de Administrație. Este vorba despre contractul cu chinezii, care privește încadrarea în condițiile de mediu, a termocentralei de la Mintia.

 

3. Alarmă falsă la 112

 Patru persoane rătăcite, în zona cetății din Bănița, pe timp de noapte. Acesta era mesajul dat la 112 de un cetățean aflat sub influența băuturilor alcoolice, care a pus pe jar degeaba, forțe impresionante de salvamontiști, pompieri, jandarmi, medici și polițiști.

 

4. JUJAN si BLAJ, intre speranta si faliment

 COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA trece prin cel mai dificil moment de la înființare. Cu un pas în insolvență, entitatea energetică are începand de marți, o noua conducere. ALEXANDRU BLAJ si CONSTANTIN JUJAN sunt cei doi oameni de care se leagă speranțele mineritului din VALEA JIULUI.

 

5. Cântare de tonaj pentru Valea Jiului

Fără drumuri deteriorate în Valea Jiului! Pentru asta Consiliul Județean Hunedoara va monta două cântare de mare tonaj pe drumurile județene, de la extremitățile zonei de aici. Cei care nu respecta tonajul impus, vor fi sanctionati.

 

6. ȘI-AU PLĂTIT RATELE ÎN 7 KG DE MONEDE

  Francul elvețian a atins în ultima perioadă maxime istorice, iar românii care au făcut împrumuturi bancare, în această monedă, sunt disperați. La fel este și cazul Georgianei Boița, o tânără de 29 de ani din Simeria. În anul 2007 acesta plătea o rată lunară de 650 de lei, iar acum achită lunar, nu mai puțin de 1.600 de lei. Astăzi, a achitat rata în șapte kilograme de monede, de 5, 10 și 50 de bani.

 

7. PLĂŢI NECUVENITE DE LA APIA

 Peste 150 de agricultori din judetul Hunedoara au fost nevoiți să returneze bani la Agenția de Plați și Intervenție în Agricultură, după ce au încasat plăți necuvenite, în suma de peste două milioane cinci sute de mii de lei.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1650 ori Ultima modificare Joi, 19 Februarie 2015 21:49

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 18 02 2015 Stiri 20 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page