MONDO TV

Stiri 20 02 2015

2015 20 Feb
Publicat de: 

1. Grevă de avertisment la Primăria Petrila

 În această dimineață, activitatea de la Primaria Orasului Petrila a fost sistată timp de o jumătate de oră. Angajații din întreaga instituție publică au intrat în grevă de avertisment, nemultumiți de salariile mici pe care le au.

 

 2. Pleșcan si ai lui rămân în arest la domiciliu

Daniel Pleșcan și prietenii săi vor rămâne, în continuare, în arest la domiciliu. Decizia le aparține magistraților de la Tibunalul Hunedoara, care ieri au hotărât să mențină arestarea acestora, la domiciliu, pentru încă 30 de zile.

 

 3. Bani mai puțini pentru teatru

 Teatrul Dramatic I.D Sîrbu din Petroșani are un buget mai mic, dar suma alocată de Consiliul Județean este suficientă actorilor de aici. Banii au fost alocați în Ședința de Consiliu de astăzi și este mai mică, pentru că instituția județeană are de achitat sume importante pentru finalizarea altor proiecte din județ.

 

4. Porți deschise la școală

 Au numai câțiva ani, dar din toamnă vor lăsa jucăriile pentru cărți și caiete. Cei mai mici preșcolari au făcut o vizită colegilor de la școală și au fost primiți cum nu se așteptau mai bine: cu dulciuri și felicitări.

 

5. Cupa Romaniei la popice, mâine la Petrila

 Maine, Petrila va fi gazda unuia dintre cele mai  importante evenimente sportive. Astfel, popicari din toată țara vor veni aici să se întreacă pentru cel mai râvnit trofeu, și anume Cupa României la popice.

 

 6. Cioara Băiatu’, o minune neagră

 Sunt urâte, negre, fac gălăgie, mizerie și nu prea sunt agreate, după ce ne-au invadat; dar sunt foarte deștepte! Ciorile din Petroșani, însă, nu sunt doar o povară, ci chiar adevărați camarazi. Excepția o face cioara Băiatu’ – un exemplar domesticit de artistul Constantin Câmpeanu, care ne spune povestea noului său partener.

 

7. Incă un câștigător, la GSM CENTER PHONE

 A stat cu urechile pe frecvența MONDO FM 101,5 și a devenit marele câștigător al unui telefon, oferit de GSM CENTER PHONE. Saptamana aceasta, Margineanu Gabriel din Vulcan a fost câștigătorul, iar următorul poți fi chiar tu.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1627 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Februarie 2015 07:13

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 19 02 2015 Stiri 23 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page