MONDO TV

Stiri 23 02 2015

2015 23 Feb
Publicat de: 

1. Lungan preia frâiele Lupeniului

Unii nu-l cunosc, deși e viceprimar de pe vremea lui Napău, alții nu îl vor sau chiar l-ar dori pe Gheorghe Ile și la Lupeni. Vorbim despre Cornel Lungan, viceprimarul din Lupeni, care ar urma să facă treaba primarului, după ce Prefectura va notifica administrația din Lupeni, de suspendarea lui Cornel Resmeriță.

 

2. Defileul să nu se închidă!

„Cerem coeziune din partea politicului!” Asta spun politicienii locali din Valea Jiului, pentru că nu mai vor ca artera rutieră din Defileul Jiului, singura cale de legătură cu sudul României de Petroșani, să mai fie închisă pe timpul zilei.

 

3. Experții audiați în Dosarul Uricani

Depozițiile celor care au ajuns, prin noi expertize, la un raport diferit față de cel al INSEMEX și ITM sunt extrem de importante,  în dosarul exploziei de la Mina Uricani. Experții vor fi audiați marți și abia apoi instanța va continua audierea martorilor.

 

4. Doina, le-a cântat a jale

Simularea națională la limba română a început așa cum era stabilită. La Petroșani, într-o singură școală, 7 tineri absolvenți n-au ajuns la timp la simulare sau au venit prea târziu. Doina populară a fost un subiect care i-a făcut să roadă capătul creionului, chiar dacă ar fi trebuit să fie mai pregătiți față de prima, unde nici jumătate dintre elevi n-au reușit să treacă de nota 5,00.

 

5. Au inceput inscrierile in clasa 0

 Astazi s-a dat startul înscrierii prichindeilor în clasa pregatitoare. Astfel, de la primele ore, părinții au fost prezenți la scoală pentru a-și înscrie copilașii. Inscrierile se fac până în 13 martie.

 

 6. Palatul din Lupeni, amânat cu 3 luni

  Lucrările la Palatul Cultural din Lupeni nu pot fi finalizate din cauza firmei care a căștigat licitația. Mai trebuie mobilierul și Palatul poate fi inaugurat, însă, firma constructoare este parte în dosarul lui Ioan Mircea Moloț. Autoritățile locale au reușit să obțină aviz de amânare cu încă 3 luni.

 

 7. Am intrat in Postul Pastelui

 Incepând de azi, creștinii din întreaga lume intră în POSTUL MARE sau POSTUL PAȘTELUI, cea mai aspră perioadă din anul bisericesc. Bisericile de rit Răsăritean – Ortodoxă şi Greco-Catolică – vor parcurge astfel, timp de 7 săptămîni, perioada Postului Mare – al Paştelor.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1533 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 20 02 2015 Stiri 24 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page