MONDO TV

Stiri 24 02 2015

2015 24 Feb
Publicat de: 

1.Conducere nouă la Mina Petrila

 Mina Petrila are de azi o nouă echipă managerială! Totul s-a întâmplat după ce Constantin Jujan, fostul director al EM Petrila a plecat la Complexul Energetic Hunedoara, ca director general.

 

2. Accident auto grav, la Iscroni

 Neacordarea de prioritate a facut din nou victime. Asta putem spune după ce, în această dimineață, două persoane implicate într-un accident rutier au ajuns de urgență la Spitalul din Petroșani. Șoferul care a provocat accidentul s-a ales acum, pe lângă răni, cu un dosar de cercetare pentru vătămare din culpă.

 

 3. Salariile minerilor din SNIM, în pericol

Salariile minerilor de la minele considerate neviabile sunt în pericol. Managerul Societății Naționale de Închideri de Mine, Aurel Anghel, caută soluția pentru ca vineri minerii să-și primească banii, iar sumele necesare trebuie să fie alocate de CEH. Situația este deosebit de dificilă, iar Constantin Jujan, care a fost până acum la mina Petrila și conduce momentan CEH, are prima misiune dificilă.

 

4. Se distribuie laptele praf bebelușilor

 Veste bună pentru mămici! S-a început d***ribuirea  laptelui praf gratuit, atât de necesar pentru sugari. D****ibuirea cutiilor de lapte pune capăt unei perioade de peste cinci luni, în care acesta nu a mai fost disponibil, în mod gratuit.

 

5. Inimi de plastic, să nu ruginească

Vine primăvara și asta se vede deja la tarabele proaspăt amenajate, în centrul municipiului Prtroșani. De la sublim la kitsch, însă, nu-i decât un pas și dragostea, ori simbolul mărțișorului cad ușor în derizoriu, dacă atunci când alegem un cadou, neo prim la o inimă de plastic. Și asta, probabil, pentru că nu ruginește.

 

6. Ce fac momârlanii în post?

S-a lăsat Postul Paștelui, cel mai lung post de peste an, iar primăvara pare că se apropie, caldă și frumoasă în ultimele zile. Momârlanii noștri, însă, acum încep lucrul, se roagă lui Dumnezeu și își fac straie noi, pentru că altfel, spun ei,  nu ai ce căuta în ziua de Paști, afară. Ce a mai rămas din tradiții, ne spun chiar crescătorii de oi, din Petroșani.

 

7. Mărțișoare de la copii deosebiți

Au diverse dizabilități, dar cu toate acestea fac adevărate minuni și vor să ne arate și nouă. Vorbim despre copiii cu nevoi speciale, care vin la Școala I. G. Duca din Petroșani sau de Andreea, o copilă țintuită într-un scaun cu rotile. Aceștia ne invită să le cumpărăm lucrările, care vor fi expuse de mărțișor. Doar așa vor reuși să-și mai achite câte o intervenție chirurgicală, dar așa vor afla și că sunt utili.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1631 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2016 14:21

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 23 02 2015 Stiri 25 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page