MONDO TV

Stiri 26 02 2015

2015 27 Feb
Publicat de: 

1. Ministrul Gerea, amână vizita în Vale

 Ministrul Energiei Andrei Gerea nu mai ajunge în această săptămână, în Valea Jiului. Această amânare este numai bună  pentru conducerea CEH, care profită de fiecare zi pentru a-și închega echipa managerială, capabilă să scoată societatea din gaura în care zace de mult timp.

 

 2. 10.000 DE POPRIRI PE PENSIILE HUNEDORENILOR

 Nu mai putin de 6.000 de pensionari din județul Hunedoara au popriri pe pensii. Cauzele principale sunt neachitarea la timp a unor credite bancare, datorii pe care le-au acumulat la casele de ajutor reciproc, la primarii sau asociatii de proprietari. Din pacate, numarul acestor hunedoreni a crescut fata de anul trecut, dar la fel si popririle.

 

3. Controale la lapte, în piețe

 Inspectorii sanitari au demarat acțiunea de verificare a unităților de producție a laptelui. Proprietarii acestora, printre care se numără și stânele de unde se recoltează laptele, trebuie să facă o dovadă a igienei, dar și să ducă probe pentru analiza produselor.

 

4. Liceenii intră, luni, în febra simulărilor

Examenul maturității se apropie cu pași repezi de elevii claselor a XII-a. Astfel, elevii se pregătesc intens și chiar participă la pregătirile suplimentare  gratuite, organizate de licee. Mai mult decât atât, săptămâna viitoare, elevii vor trece printr-o nouă serie de simulări. De această dată subiectele vor fi la nivel național.

 

 5. Plouă în piață

 Comercianții din Piața Dacia au acoperiș în hala nou construită, dar înăuntru plouă ca afară, în unele locuri. Ca să se ferească de apă, au montat prelate, iar administratorul pieței este pregătit să ceară constructorului  remedierea problemei.

 

 6. Concursuri la Straja

Vine primăvara, dar la munte încă sunt așteptate concursurile de schi. Cea mai importantă competiție este cea a veteranilor, ajunsă în acest an la ediția cu numărul 44.

 

 7. Mircea Nistor nu mai este

Lumea presei este mai săracă de acum, când colegul nostru Mircea Nistor a plecat fulgerător la Cer. Mircea a pierdut o luptă, dar Războiul l-a cucerit cu fiecare zi, în stilul său caracteristic, cu semnătura-i de neconfundat!  Dumnezeu să-l ocrotească!

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1517 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 25 02 2015 Stiri 27 02 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page