MONDO TV

Stiri 13 01 2015

2015 14 Ian
Publicat de: 

1.      Moloț rămâne în arest la domiciliu

Mircea Ioan Molot, dar și ceilalți patru inculpați, din dosarul de corupție al acestuia, rămân pentru încă o luna, în arest la domiciliu. Asta după ce, ieri, Magistratii Curtii de Apel Alba Iulia au respins cererea de contestare a măsurii de arest la domiciliu, depusă de cei cinci inculpați.

 2.     Apă mai scumpă, din februarie

Creste prețul apei de la întâi februarie sau nu? Întrebarea îi frămantă pe toti locuitorii Văii Jiului. Din păcate acest lucru este inevitabil, iar fiecare dintre noi va fi nevoit să plateasca un leu în plus la apă, doar pentru a scăpa Valea Jiului de rambursarea banilor pentru investițiile făcute până acum.

3. Efectul barierei: Parcare nouă la Straja

Barieră pentru turiștii care urcă cu mașinile, în stațiunea turistică Straja! Momentan, turiștii nu mai pot urca până sus dar, în scurt timp, mașinile vor putea fi parcate lângă telegondolă. Sunt amenajate sute de locuri de parcare, iar primarul Lupeniului, Cornel Resmeriță susține că turiștii vor avea suficient spațiu la îmbarcarea în telegondolă.

4. Planuri în Vulcan, la început de an

Asfaltarea drumurilor și finalizarea proiectelor începute până acum sunt principalele priorități ale Primarului Gheorghe Ile , în acest an. Ce spun și mai ales ce să facă pentru ei primarul, în 2015, aflați chiar de la cetățenii orașului Vulcan.

5. Lucrări în grafic și chiar mai bine

 Construcția centrului de sortare al deșeurilor este în grafic și avansează pe zi ce trece. Parctic, după cum spun specialiștii, în zona Dâlja, lucrările chiar au fost făcute înainte de termen, iar construcția este ridicată pe jumătate. Totul depinde, însă, de deponeul de la Bârcea. O firmă a contestat lucrările și nu mai putem duce gunoiul în alt loc, timp de un an și jumătăte.

 6. Termoficarea ciuruită de vechime

A fost oprit, din nou, sistemul de termoficare, la Petroșani! Câteva blocuri situate lângă stadionul Jiul, din localitate, au rămas fără căldură, după ce o țeavă de la magistrală a pușcat. Imediat echipele operative au remediat defecțiunea, iar cei de la termoficare recunosc că vechimea instalațiilor este de vină.

 7. Să zică populația de-i bine!

Să scumpim, sau să nu scumpim apa, în Valea Jiului? La această  întrebare așteaptă primarul din Lupeni, Cornel Resmeriță, răspuns, din partea cetățenilor. Pentru că singur nu poate lua o decizie, le cere reprezentanților din fiecare cartier, să vină la primărie și să explice cum stau lucrurile. În caz contrar, orașul va rămâne tot cu canalizarea defectă.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1584 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Știri 12 01 2015 Stiri 14 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page