MONDO TV

Stiri 15 01 2015

2015 15 Ian
Publicat de: 

1. Și violată și cu banii furați

A avut încredere și a plecat cu trei tineri. Apoi a susținut că a fost violată și tâlhărită de aceștia. O tânără de 22 de ani din Petrila a reclamat azi-dimineață, la poliție, că cei trei au violat-o, iar apoi s-a dus la Serviciul de Medicină Legală, pentru a stabili cele spuse.

 

2. O recunoașteți? Ea e hoața!

A intrat în magazine și a furat un telefon mobil! Dar mai întâi a privit spre camera de supraveghere. Le-a ignorat și a luat, fără probleme, telefonul vânzătoarei de pe tejghea. Cu filmarea în mână, păgubiții așteaptă dreptatea tocmai de la Crăciun, așa că, dacă cineva recunoaște femeia din imagini, e rugat să anunțe Poliția din Petroșani.

 

3. Se vrea privatizarea CEH

Se vrea privatizarea  Complexului Energetic Hunedoara. Până acum Ministerul Economiei a format deja o comisie pentru studierea în amănut a CEH-lui. Spre surprinderea tuturor, din această comisie nu face parte niciun expert din Valea Jiului.

 

 4. Dragomir a plecat definitiv

 Fostul director al Serviciului Public pentru Administrarea Domeniului Public și Privat și-a încheiat azi socotelile cu Primăria Petroșani. Acesta avea contractul suspendat dar, din această săptămână, s-a decis situația sa contractuală.

 

5. Planurile pentru Uricani, in 2015

Astăzi, cel mai vestic oraș din Valea Jiului își prezintă planurile pentru anul 2015. Și de această dată facem o paralelă între obiectivele primarului și necesitățile cetățenilor. Ce ne-a spus primarul, dar mai ales oamenii simpli, aflați din materialul următor.

 

 6. Eminescu, omagiat astazi la Petrosani

 Astăzi se împlinesc 165 de ani de la nașterea celui mai mare poet român, Mihai Eminescu. Și cum acest eveniment nu putea fi trecut cu vederea, autoritățile din Petroșani l-au omagiat astăzi, la Sala de Marmură a Primăriei, cu ajutorul elevilor, de la instuțiile școlare din localitate.

 

7. Mai am un singur dor…

„Mai am un singur dor” a fost sintagma sub care actorii din Petroșani au oferit elevilor de gimnaziu, o lecție, în Ziua Culturii Naționale. Mihai Eminescu a fost reînviat de Radu Tudosie, iar actorii teatrului I. D. Sârbu au recitat, au cântat și i-au întrupat pe cei care i-au fost alături marelui poet național.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1573 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 14 01 2015 Stiri 16 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page