MONDO TV

Stiri 20 01 2015

2015 20 Ian
Publicat de: 

1. Apă caldă direct de la termoficare

 Localnicii din Aninoasa, din cătunul de barăci, a cărui imagine a făcut înconjurul lumii, nu duc lipsă de apă caldă! Zilnic ei sunt văzuți cum cară apă caldă direct din conducta de la termoficare. Mai mult acolo apa curge în neștire, fără ca cineva să observe acest lucru. Nici măcar autoritățile locale n-au văzut, iar traficul rutier este perturbat de aburii din conductă.

 

 2. Blocul social din Uricani, gata în curând

 Fostul bloc al pompierilor, din Uricani, acum bloc social, prinde contur de la o lună la alta. Lucrările majore au fost deja realizate, iar acum, în perioada următoare se va trece la finalizarea lor, precum și a fațadei exterioare.

 

3. Dacă-i pe plus, să petrecem!

Pentru prima dată în istoria orașului Aninoasa, primarul Nicolae Dunca a ieșit pe plus și are cel mai mare buget înregistrat vreodată. A fost și ajutat de lege, iar acum le promite oamenilor chiar și o sărbătoare locală, cu muzică și voie bună. Cât despre oameni, ei vor asfalt, dar nu refuză petrecerea programată în vară.

 

 4. Petroșaniul, scos din nămeți cu bine

 Iarna a început în a doua jumătate a lunii noiembrie. Până acum s-au cheltuit sute de tone de sare, dar și cantități importante de materiale antiderapante. S-a făcut totul, pentru ca Petroșaniul să iasă cu bine din nămeți. Suntem la mijlocul perioadei de iarnă, dar până acum, ninsorile par că nu ne-au luat prin suprindere.

 

 5. VIN DIPLOMELE ABSOLNEVTILOR DE LICEU

 Vesti bune pentru absolventii de liceu, promoția 2013 – 2014, care au promovat examenul maturității! La sfârșitul acestei luni, cel mai probabil, acestia își vor putea ridica diplomele de bacalaureat.

 

 6. Vinul, carnea, legumele și cumpărătorul

 Piața din Petroșani duce lipsă de cumpărători. În acest sezon, de după sărbători, oamenii din Valea Jiului au ajuns cu bugetul la limită. Carnea așteaptă, expusă, ademenind cumpărătorii. La fel și legumele stau aranjate pe tarabe. Produsul care încă mai are trecere, este însă vinul.

 

7. DEPONEUL ECOLOGIC, DIN NOU ÎN IMPAS

 Construirea deponeului ecologic al județului Hunedoara întâmpină din nou dificultăți de ordin birocratic. O organizație nonguvernamentală din Cluj a contestat autorizația emisă de Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara, deși pe parcursul emiterii acesteia nu au existat contestații.

 

 8. Vacanțe cu 50% mai ieftine

 Dacă v-au mai rămas ceva economii, după sărbătorile de iarnă, și acum, la început de an sunteți extenuati, este momentul perfect să vă luați o vacanță binemeritată. Nu de alta, dar acum agențiile de turism au pachete de vacanță cu 50% mai reduse.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1623 ori Ultima modificare Marți, 20 Ianuarie 2015 19:29

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 19 01 2015 Stiri 21 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page