MONDO TV

Stiri 21 01 2015

2015 21 Ian
Publicat de: 

1. S-a sinucis cu o zi înaintea majoratului fiului său

 Ancheta în cazul sinuciderii lui Ioan Pantilimon, fost consilier la Primãria Vulcan și președinte al Clubului Sportiv din localitate, a fost a preluatã de procurorii Parchetului de pe lângã Tribunalul Hunedoara. Ioan Pantilimon era implicat în câteva procese, fiind reclamat la DNA. Trupul fãrã viațã a fost luat de la morgã chiar astãzi, când fiul sãu a împlinit 18 ani.

 

2. Cad bolovani în Defileul Jiului!

Încălzirea vremii din ultimul timp pune în pericol circulația pe Defileul Jiului. Din cauza topirii zăpezilor, la granița cu municipiul Petroșani, mai mulți bolovani au blocat azi-dimineață traficul rutier. Responsabilii de la drumuri au intervenit prompt și caută toate zonele cu surpări de teren, pe care nu sunt montate plase.

 

3. 1.700 de racorduri la gaz

Aproape 2.000 de apartamente vor fi racordate, în zilele următoare, la rețeaua de gaz, în Lupeni. Primarul Cornel Resmeriță a finalizat toate demersurile necesare, iar până vineri totul va fi gata.

 

4. DN 7A se închide în martie

Drumul dintre Jieț și Petroșani, pe porțiunea în care terenul continuă să se surpe, se va închide în luna martie. Specialiștii au găsit soluția tehnică, dar așteaptă vremea favorabilă pentru începerea lucrărilor de consolidare. Până atunci se va circula, dar cu restricții de tonaj.

 

5. Riscă să rămână pe drumuri

O tânără mamă, din Lupeni, cu doi copii minori, riscă să rămână fără  acoperiș deasupra capului. Veniturile femeii sunt doar alocațiile celor doi copii de 6 și respectiv 8 ani. Fără un loc de muncă, femeia nu mai poate să facă față plății chiriei garsonierei în care stă, împreună cu cei doi copii.

 

 6. NOI REGULI ÎN EDUCAŢIE

Regulamentul de organizare si functionare a unităților de invățământ preuniversitar este o premieră, în ultimii 10 ani, pentru școlile din Romania. Ministerul Educatiei a făcut public acest regulament care include atat prevederi privind conduita cadrelor didactice si a elevilor, cat si obligatii ale parintilor.

 

7. NOUL COD AL MUNCII

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, ieri, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Codului muncii. Care sunt principalele modificari, aflați din materialul următor.

 

8. Cinema Cultural, reînvie la Lupeni

În Lupeni activitățile culturale vor reînvia,  din această primăvară , când va fi inaugurat Palatul Cultural. În acest an vor începe și lucrările de reamenajare a Cinematografului Cultural. Cetățenii Lupeniului consideră că acestea sunt cele mai bune vești din aria culturală a orașului, în ultimul timp.

 

9. S-au înmulțit cancerele de piele în județ

De la an la an, numărul bolnavilor diagnosticați cu cancer de piele crește alarmant. Numărul cazurilor noi de cancer de piele s-au înmulțit de cinci ori in ultimii cinci ani. Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara organizează, în ianuarie, o campanie intitulată „Luna sănătăţii pielii”. Alegerea nu este deloc întâmplătoare, deoarece iarna este anotimpul în care pielea este cel mai mult afectată.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1589 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 20 01 2015 Stiri 22 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page