MONDO TV

Stiri 29 01 2015

2015 29 Ian
Publicat de: 

1. Adrian David,  vicepreședinte interimar la C.J. Hunedoara

 Astăzi, Consilierul Județean Adrian David, din partea PNL, a fost ales prin vot secret în funcția de vicepreședinte interimar al Consiliului Județean Hunedoara. Acesta a preluat atribuțiile vicepreședintelui suspendat,  Tiberiu Balint, care se află în arest la domiciliu.

 

 2.Planul de eficientizare, aprobat

 Consiliul de Administrație al Complexului Energetic Hunedoara, a aprobat ieri, în cadrul sedinței, desfășurate la Bucuresti, planul de eficientizare al acestuia. Urmează rândul sindicatelor să aprobe acest plan, care are ca masură prioritară, disponibilizarea a 900 de angajați, din domeniul energetic.

 

 3. A căzut în gol de la etajul 3

 Un bărbat de 46 de ani, din Vulcan, se zbate între viață și moarte la Spitalul de Urgență din Petroșani, cu răni grave la cap. Omul a căzut printre balustradele blocului în care locuiește, cel mai probabil pentru că era băut. Faptul că era îmbracat foarte gros l-a salvat, dar are răni severe la nivelul capului.

 

 4. Preparația Coroiești, lăsată fără obiectul muncii

 Cărbunele extras din Minele Văii Jiului nu mai ajunge, la Coroiești, pentru preparare. Acest lucru se datorează administrației CEH, care după cum spun sindicaliștii, prin această acțiune încearcă să lase pe drumuri 240 de angajați, luându-le tocmai obiectul muncii: cărbunele.

 

 5. Drum forestier, în arie naturală?

 Mâine se dă verdictul pentru acordul de mediu, la așa-numitul „Drum al lui Băsescu”, din Valea Jiului. Numai că s-au pierdut banii alocați, iar cei 19 km de drum rămași nu mai fac parte din niciun parc național. În plus, zona de care se leagă ecologiștii de la Agent Green este la marginea unui drum forestier, unde pădurea a fost tăiată de vreo 20 de ani, iar harta a fost și ea mutată din pix.

 

 6. „Mina Uricani nu o mai redeschide nici Bill Clinton”

Mina Uricani se va închide! Orașul ar putea avea o soarta asemănătoare localității Aninoasa, în ceea ce privește locurile de muncă. Primarul Dănuț Buhăescu nu crede în minuni și recunoaște că ar fi o utopie să încerce să salveze mina de la închidere. Tocmai de aceea edilul le spune cetățenilor adevărul, verde în față.

 

7. Cardul de sanatate, obligatoriu din mai

 Potrivit unui proiect de hotărâre de guvern, cardul de sănătate devine obligatoriu de la întâi mai, 2015. De unde își pot ridica acest card pacienții, care până acum nu l-au primit acasă, dar și unde îl pot active, cei care l-au primit, aflați din materialul următor.

 

8. Troleibuze pentru Valea Jiului, din 2016

 Din 2016 transportul cu maxi-taxi, în Valea Jiului ar putea deveni istorie. Consiliul Județean Hunedoara are în plan un proiect pentru troleibuze denumit generic “Green-line”. Până atunci, monopolul pe transportul în comun este deținut de transportatorii de tip maxi-taxi sau taxi.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1541 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 28 01 2015 Stiri 30 01 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page