MONDO TV

Stiri 30 01 2015

Publicat de: 

 

 

 

1. Sfintii Trei Ierarhi, sarbatoriti astazi

Sfintii Trei Ierarhi, Vasile cel Mare, Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur, sunt sarbatoriti astazi 30 ianuarie de Biserica Ortodoxa.Acestia sunt sarbatoriti astazi impreuna, ei fiind considerati cei mai mari invatatori si pastori ai Bisericii,  din toata istoria crestinatatii.

 

2. Spitalul Vulcan – Pius Brânzeu

Spitalul din Vulcan ar trebui să poarte numele lui Pius Brânzeu, ilustră personalitate medicală, care s-a născut în acest oraș. Propunerea a venit din partea președintelui Clubului de Șah din localitate, Dorel Șchiopu, care a înaintat un document către consiliul local, însă, primarul spune că va analiza oferta, aceasta nefiind unica idee în acest sens.

 

3. Minerii îi cer sprijin lui Iohannis

Minerii din Valea Jiului vor să facă un plan de propuneri cu care să meargă la președintele Klaus Iohannis, ca să îi ceară spijin. Petre Nica, președintele Sindicatului Muntele spune că sâmbătă la Lupeni, întâlnire la care iau parte mai mulți sindicaliști din întreaga țară.

 

4. Vulcanul ramane luni fara caldura

Vulcaneni care sunt abonati la sistemul de termoficare, vor ramane luni fara caldura. Acesta sistare, se datoreaza unor lucrari ce se vor efectuata in cursul zilei de luni, la mai multe conducte de termoficare, de pe raza Municipilui Vulcan.

 

5. HP de v***are pe internet

Unul dintre cele mai mari hoteluri din județul Hunedoara, Hotelul Petroșani este scos la v***are. Raj Tunaru spune că vrea să se trezească dimineața cu sunetul mării, că începe pe litoral afaceri mai mari și vinde hotelul pe site-urile de specialitate.

 

6. Caricaturi la cafenea, de ziua artistului

Caricatura a generat adevărate tragedii, dar artistul de la Petroșani Robert Humel s-a abiționat încă o dată să aducă arta în cafenea. A făcut câteva caricaturi ale unor oameni simpli, cunoscuți în lumea ceștilor de cafea, iar expoziția a vernisat-o fix în ziua în care a împlinit 45 de ani. Îi urăm și noi La mulți Ani! și mult curaj în meseria aceasta, care devine periculoasă.

 

7. S-a ales presedintele interimar la CS Vulcan

Consilierul local, Pompiliu Barbu este de ieri presedintele interimar al Clubului Sportiv Vulcan. Numirea lui in functie a fost necesara deoarece, clubul sportiv a ramas fara presedinte, dupa ce Ioan Pantilimon, s-a sinucis.

 

 

 

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1562 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Februarie 2016 14:18

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 29 01 2015

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page