MONDO TV

Stiri 08 06 2015

2015 08 Iun
Publicat de: 

1. Arși de vii, mama prea beată

Trei copii de un an, 7 și 10 ani au pierit în flăcări în timp ce implorau ajutor, duminică noaptea. Cei trei erau închiși în casă de mama lor, care era prea beată să mai facă ceva și privea de jos. Focul s-a extins la întreg blocul, iar femeia se pare că nu e prima încercare de acest fel, pentru că și-ar mai fi ucis alți doi copii acum câțiva ani la Câmpu lui Neag.

 

2. La spital, de la fast food

Aproape 30 de oameni sunt internați la spitalul din Vulcan și alți 3 au fost trimiși la Deva, pentru că nu mai sunt paturi. Toți au acuzat dureri abdominale, vărsături și stare generală proastă, după ce au mâncat de la un fast food din piața Lupeni. Unitatea a fost închisă, dar pericolul nu a trecut, iar medicii se așteaptă la încă un val de bolnavi. 

 

3. Au intrat in febra bacalaureatului

Absolvetii claselor a XII-a au intrat de astazi in febra examenului de Bacalaureat. Astfel, examenul maturitatii a debutat cu proba competentelor de comunicare in limba si literatura romana.

 

4. 2105 SE ANUNŢĂ  A FI UNUL DINTRE CEL  MAI PRODUCTIVI ANI

Cel putin din punct de vedere agricol, anul 2015 se anunta unul productiv. Datorita zăpezii şi a ploilor din ianuarie, culturile insamantate in toamna vor da roade bogate, spun specialistii.

 

5. PREGĂTIRI PENTRU CAMPIONATUL EUROPEAN DE ACROBAŢIE AERIANĂ 

Peste 50 de piloţi din toate colţurile Europei s-au înscris pentru a participa la una dintre cele mai mari competiţii europene de acrobaţie ce se va desfăşura pe Aerodromul de la Săuleşti.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 1893 ori Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2015 23:48

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 05 06 2015 Stiri 09 06 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page