MONDO TV

Stiri 11 05 2015

2015 11 Mai
Publicat de: 

1. Theatron, lecție de teatru la Petroșani

„Festivalului vostru, al adolescenților” a fost câștigat de o trupă din Vulcan. Gongul a sunat vineri deschiderea și, tot ei au fost primii care au impresionat publicul. Trupa Theatron, coordonată de actorul Mihai Sima de la Teatrul Dramatic I. D. Sîrbu a fost la înălțime.

 

2. Ziua Europei sarbatorita la Petrosani

Ziua Europei a fost sarbatorita si in acest an in Municipiul Petrosani. Chiar daca cu doua zile mai tarziu, evenimentul a avut mare prindere in randul eleviilor care au participat la un concurs care a avut ca tema semnificatia zilei de 9 mai din punct de vedere istoric.

 

3. Voluntari in saptamana voluntariatului

Ce este un voluntar dar mai ales ce face el? La aceste intrebari vor raspunde timp de o saptamana, mai multe ong-uri  care incearca sa recruteze tineri pentru ai face voluntari. Proiectul intitulat Saptamana Volutariatului a debutat astazi.

 

4. Făceau baie cu rândul

Dacă pornea un vecin apa, ceilalți așteptau să termine dușul. Așa au stat lucrurile pe strada Coroiești, la intrarea în municipiul Vulcan, unde oamenii își știau unul altuia programul de baie și de adăpat vitele.

 

5. Sănătatea începe cu dinții noștri

Dantura și zâmbetul sunt cele mai importante lucruri și țin de sănătatea noastră. Asta au învățat copiii din câteva grădinițe luni la primele ore, când alături le-au fost medicii stomatologi și un cunoscut producător de pastă de dinți, care le-a oferit cadouri. Cei mici s-au amuzat copios la un filmuleț dedicat acestui eveniment.

 

6. PROTEST ÎMPOTRIVA DEFRIŞĂRILOR ABUZIVE

Ample actiuni de protest au fost anuntate pentru sfarsitul saptamanii trecute. In mai multe localitati din tara, oamenii au protestat impotriva defrisarilor abuzive. Si in deva a fost anuntata o astfel de actiune, dar, se pare numarul celor interesati de aceasta problema a fost destul de scazut.

 

7. CONSULTAȚII OFTALMOLOGICE GRATUITE, PENTRU HUNEDORENI

    Zeci de deveni, cu diferite afectiuni ale vederii au facut coada, astazi, la sediul Partidului National Liberal din centrul Devei, pentru a le fi testata vederea. O echipa de specialisti ofera, pana in data de 23 mai, consultatii gratuit, si asta, la initiativa femeilor liberale din judetul Hunedoara.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 4774 ori Ultima modificare Luni, 11 Mai 2015 19:45

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 08 05 2015 Stiri 12 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page