MONDO TV

Stiri 12 05 2015

2015 12 Mai
Publicat de: 

1.Energeticienii protesteaza in fata Prefecturii Hunedoara

Inca de la ora 15:30 energeticienii de la Termocentralele Mintia si Paroseni protesteaza in fata Prefecturii Judetului Hunedora. Minerii vor protesta si ei pe 22 mai,insa la Petrosani. Care este cauza pentru care minerii si energeticienii nu lupta impreuna pentru salvarea Ceh-ului, aflati in urmatoarele minute.

 

2. Bonurile de masa ale minerilor intarzie

Situatia critica prin care trece complexul Energetic Hunedoara ii lasa pe minerii si fara bonurile de masa lunare. Iar daca asta nu era de ajuns, ortacii pot pierde si masa calda pe care o primesc zilnic inainte de intrarea in subteran.

 

3. Refuză ajutorul și stă în stradă

O bătrână bolnavă și fără ajutor zace pe marginea arterei principale din Petroșani, iar trecătorii deja s-au obișnuit cu ea în peisaj. Periodic, după ce oamenii sună la 112, aceasta ajunge la spital, dar revine cu aceeași regularitate în locul în care, sub o plamumă, stă și bea spirt medicinal. Nimeni nu poate face nimic.

 

4. BEBELUȘ, GĂSIT MORT LA GROAPA DE GUNOI

Descoperire macabra, facuta de o femeie in varsta de 44 de ani, care locuieste langa groapa de gunoi a devei. In timp ce scotocea prin mormanele de gunoi, a dat peste o punga de plastic in care se afla corpul neinsufletit al unui bebelus. Oamenii legii au demarat o ancheta, iar cea care i-a dat viata risca o pedeapsa cu inchisoarea de la un an la cinci ani, daca se va face vinovata de uciderea copilului.

 

5. Noaptea muzeelor la Petroșani

Muzeul Mineritului, dar și Muzeul Momârlanului ne așteaptă la finele acestei săptămâni la Petroșani. Va fi noaptea muzeelor, iar pentru asta cei care le păstoresc spun că se pregătesc așa cum se cuvine și sunt gata să facă totul pentru vizitatori.

 

6. Trei zile de sărbătoare la Petroșani

Finalul lunii mai aduce pentru cei din Petroșani muzică bună și distracție. Vor fi Zilele Municipiului Petroșani, manifestare dedicată celor care locuiesc în acestă parte a Văii Jiului, iar spectacolele se vor ține lanț.

 

7. Preșcolarii, în febra înscrierilor

Sunt locuri în grădinițe și toți preșcolarii vor fi cuprinși în instituțiile de învățământ. Asta spune la Petroșani, Lucia Munteanu, dascălul care coordonează activitatea de înscriere la toate grădinițele din Petroșani și care a gândit și un program de vară pentru cei deja aflați la grădiniță.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 4797 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Mai 2015 21:20

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 11 05 2015 Stiri 13 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page