MONDO TV

Stiri 14 05 2015

2015 14 Mai
Publicat de: 

1. Ajutor de salvare sau pentru inchidere?

Ieri, Guvernul a aprobat acordarea ajutorului de stat pentru Complexul Energetic Hunedoara. Daca acest imprumut va salva societatea sau o va inchide, aflati in materialul urmator.

 

2. Copisa rămâne în Defileu, dar supravegheată 

Nu se va restricționa circulația în Defielul Jiului pe artera rutieră și firma care a tras de timp până acum nu a fost scoasă de pe rpoeict. Spaniolii de la Copisa rămân să continue ce au început, dar vor fi monitorizați zilnic. Aceasta este concluzia finală luată în urma ședinței comune la care au luat parte cei de la CNADR.

 

3. „Borderline”, în premieră la Petroșani

Un experiment care a schimbat medicina tradițională acum câțuva zeci de ani în Statele Unite ale Americii. Asta ne propun actorii de la Petroșani să vizionăm în acest week-end în premieră la Teatrul Dramatic I. D. Sîrbu. Regizorul Dan Mirea ne promite surprize multe și că vom pleca cu o altă idee despre viață din spitalul improvizat al scenei.

 

4. Arena Educatiei la Petrosani

Astazi elevii claselor a VII-a din intreaga Vale a Jiului au avut ocazia de a cunoaste oferta educationala a liceelor de aici. Evenimenul, intitulat Arena Educatiei a fost si in acest an un real succes atat pentru licee cat si pentru viitorii liceeni.

 

5. Ziua Familiei, cu exemple de jumătate de secol

Cum să sărbătorești Ziua Familiei, dacă nu cu oameni al căror exemplu este demn de urmat. Evenimentul ce a fost sărbătorit astăzi la Petroșani i-a avut ca protagoniști pe cei 40 de soți, care au înfruntat viața așa cum a venit și acum, la o jumătate de secol, au fost premiați.

 

6. INFERTILITATEA, O PROBLEMĂ PENTRU TOT MAI MULTE CUPLURI

Infertilitatea este o realitate si a devenit un adevarat fenomen social despre care prea putini au curajul sa vorbeasca deschis. Tot mai multe cupluri din Romania se confrunta cu aceasta problema, iar pentru multe dintre ele, fertilizarea in vitro este singura sansa de a concepe un copil. Doar ca o astfel de procedura poate ajunge sa coste pana la cinci mii de euro. Pe acest considerent, ministerul sanatatii a anuntat reluarea programului national de fertilizare in vitro in acest an.

 

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 7083 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Mai 2015 11:44

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 13 05 2015 Stiri 15 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page