MONDO TV

Stiri 20 05 2015

2015 20 Mai
Publicat de: 

1. Mineritul în colaps, minerii fac miting

Nu mai este nicio noutate că mineritul este în colaps și minerii chiar ies în stradă la finele acestei săptămâni. Între timp, au loc și mici răscoale la diverse mine, iar directorul general Constantin Jujan spune că va face disponibilizări și caută să vadă cum va rambursa împrumutul care salvează acest colos doar temorar.

 

2. Disponibilizări într-o săptămână

Miercurea viitoare ar putea fi gata toate actele normative pentru disponibilizările de la minele neviabile. Cei care pleacă acum, ies efectiv din sistem cu data de 1 iunie și pleacă cu peste 32.000 de lei.

 

3. Măgari, câini, pisici, oi și alte peturi la epurare

Au dispărut tot mai multe capace de canal și asta vedem acum la stația de epurare a apelor. Tot ce ajunge în canalizare trece pe aici și cei care gestionează acest sistem în Valea Jiului ne spun că au găsit în grătarele de aici chiar și animale mari. Ele cad în canal și mai apoi ajung, prin canalizare, până la stație.

 

4. Petrosenenii fruntasi la plata gunoiului

Aproape jumatate din populatia municipiului Petrosani este la zi cu plata taxei pentru salubrizare. Iar daca persoanele fizice sunt fruntase, cele juridice se lasa asteptate atingand pana astazi doar un procent de 30%. 

 

5. Ziua eroilor maine la Vulcan

Maine eroii care acum sute de ani s-au luptat pentru tara si popor vor fi comemorati si in Municipiul Vulcan.Astfel incepand cu ora 12 aici va avea loc o depunere de coroane atat la Cimitirul Eroilor din Paroseni  cat si la cel din Coroiesti.

 

6. SPRIJIN PENTRU TINERII ANTREPRENORI

O veste bună pentru toți tinerii hunedoreni care vor să îți deschidă o afacere. Statul român oferă 10.000 de euro pentru tinerii antreprenori. Acest program  este  destinat persoanelor care nu au mai  beneficiat  în trecut de astfel de finanţări. Condiţia este de a înfiinţa Societăţi cu Răspundere Limitată – Debutant.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 7861 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Mai 2015 22:25

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 19 05 2015 Stiri 21 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page