MONDO TV

Stiri 21 05 2015

2015 21 Mai
Publicat de: 

1. Închid mina și fac drumul

Șoseaua de centură din orașul Petrila va avea asflat, iar asta intră în programul de închidere al minei. Covorul va fi turnat de cei care vor folosi traficul greu ca să care tot ce va fi demolat de la mina intrată pe programul de închidere.

 

2. Eroii, omagiați la Petroșani

Cat timp ne cinstim eroii, cu mic, cu mare, avem încă șansa de a trăi ca nație și, dacă părinților le datorăm viața, faptul că vorbim limba română și că trăim în România, este meritul eroilor neamului. Știuți sau neștiuți, aceștia au fost comemorați azi, de Înălțare, la Petroșani.

 

3. Ziua eroilor astazi la Vulcan

Ca in fiecare an, Ziua Eroilor Neamului a fost sarbatorita la Vulcan. Astfel administratia locala si cetatenii municipiului au adus o jetfa eroilor militari din timpul marilor Razboie Mondiale ale secolului trecut.

 

4. Festival de teatru subteran la Petrila

A luptat din răsputeri să păstreze viu orașul Petrila și continuă să o facă prin artă. Artistul Ion Barbu a dat startul Teatrului Subteran, o manifestare culturală la care a chemat trupe de gen din întreaga țară. Totul se petrece în sala pe care el, împreună cu mai mulți arhitecți, au salvat- o de la demolare, în incinta minei Petrila.

 

5. Ce au în comun comunismul și mama?

Cum pot fi alăturate două cuvinte: comunism și mama? La asta cel mai bine ne răspunde Ion Barbu, artistul din Petrila, care în această seară înfrățește două muzee, ce au teme total diferite, dar în care se regăsesc lucruri familiare tuturor. Muzeu Mamei, unic în România și cel al Comunismului devin surori printr-un act semnat la Petrila de cei doi care le-au înființat.

 

6. CARAVANA FONDURILOR EUROPENE, LA DEVA

    Caravana fondurilor europene a poposit și la Deva. În cadrul caravanei au fost prezentate oportunitățile de finanțare în perioada de programare 2014 – 2020, oferite prin intermediul Programului Operațional Regional (POR); Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) și Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) pentru perioada 2014 – 2020.

 

7. Dubla sarbatoare in calendarul ortodox

Zi importanta astazi, pentru crestinii ortodocsi de pretutinteni. Acestia ii sarbatoresc pe Sfintii Mari Imparati Constantin si Elena dar si Inaltarea Domnului, mare sarbatoare crestina.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 7770 ori Ultima modificare Joi, 21 Mai 2015 23:19

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 20 05 2015 Stiri 22 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page