MONDO TV

Stiri 25 05 2015

Publicat de: 

1. Avarie la Paroșeni

Trei zile fără apă caldă. Asta se întâmplă în Valea Jiului din nou, cu  abonații la sistemul centralizat de alimentare cu agent termic de la Termocentrala Paroșeni. Motivul este o defecțiune apărută în sistem.

 

2. Cod galben cu furtuni si inundatii

Trecem printr-o perioada in care ploile si furtunile ne dau batai de cap. Astfel, meteorologii transmit ca pana la mijlocul acestei saptamani vom avea parte de un cod galben de ploi care se va manifesta prin averse ce vor avea caracter torential.

 

3.Foc în centrul Petroșaniului

O femeie bătrână a fost la un pas de moarte, după ce apartamentul în care locuiește în centrul Petroșaniului a luat foc. Pompierii s-au luptat minute bune să stingă incendiul, care a cuprins întreaga locuință, iar fumul și flăcările puteau fi văzute de departe. A fost un mare noroc că apartamentul nu era branșat la gaz, altfel vorbeam acum despre o tragedie de proporții.

 

4. Interventie cu elicopter pentru un apel fals

Salvamontiştii şi un elicopter SMURD au fost puşi pe drumuri de un apel fals primit la 112. Astfel, un scenariu in care  un bărbat a fost muşcat de  urs , a pus pe jar forme impresionante de interventie.

 

5. Foc la serele din Petroșani

Serele din municipiul Petroșani au fost la un pas să fie mistuite de flăcările care au cuprins zona din imediata vecintătate a solariilor. Incendiul a izbucnit vineri la lăsarea întunericului, iar flăcările au

putut fi observate în tot municipiul Petroșani. Fumul mai poate fi zărit și acum din mormanele de crengi.

 

6. Concurs național de karting 

Și-au descoperit pasiunea pentru motoare și, de la vârste fragede, vin săptămânal să se antreneze și participă acum și la concursui. La Petroșani are loc, la finele acestei săptămâni, concursul național de karting, iar cei de aici speră să urce pe podium.

 

7. SCENE ŞOCANTE ÎN RETEZAT

Mai mulţi activişti de mediu şi un om de afaceri din Deva care va construi o microhidrocentrală în Retezat, pe Râul Alb, au fost implicaţi într-un scandal imens. În urma unei altercaţii, unul dintreactiviştii de mediu a dat cu maşina peste devean. Autorul agresiunii este Alin Andrioni, cel care în urmă cu o săptămână fusese ameninţat cu furca de un primar hunedorean. De asemenea, şi un activist de mediu a fost rănit în incident.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 8014 ori Ultima modificare Marți, 26 Mai 2015 16:29

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 22 05 2015 Stiri 26 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page