MONDO TV

Stiri 28 05 2015

2015 28 Mai
Publicat de: 

1. Minerii, lăsați să aștepte în frig decizia deja anunțată

Ministrul Andrei Gerea a sosit în Valea Jiului la chemarea minerilor, dar aproape că i-a ignorat și i-a ținut peste 8 ore în frig în curtea Complexului Energetic Hunedoara. A preferat să se întâlnească mai întâi cu politicienii locali, iar mai apoi cu o parte dintre liderii minerilor, iar discuțiile au durat nejustificat de mult. 

 

2. Inchiderea mineritului amanata pana in 2024

2024 acesta este termenul pana cand minele din Valea Jiului vor functiona daca indeplinesc anumite conditii.Aceasta este una dintre vestile pe care minerii le-au primit astazi in urma negocierilor dintre minister, sindicate si administratie.

 

3. Monica Iacob Ridzi îi cere grațierea lui Iohannis

Fostul Ministrul al Tineretului, Monica Iacob Ridzi, aflată în penitenciar, îi cere președintelui Klaus Iohannis grațierea. Cererea a fost depusă de Tiberiu Iacob Ridzi în această dimineață și primarul din Petroșani a ținut să ne explice situația în care este familia sa. 

 

4. „Iubire”, în premieră la Petroșani

O poveste de iubire menită să ne descrețească frunțile ne așteaptă sâmbătă pe scena de la Teatrul Dramatic din Petroșani. „Iubire” este chiar titlul acestei piese și actorii ne propun să îi urmărim într-o poveste cu trei fete și un amorez, care ne va încânta la finele acestei săptămâni.

 

5. Festival de teatru pentru copii

Cum altfel ar putea fă sărbătorită copilăria, dacă nu prin intermediul personajelor de basm. Feți frumosși, Zâne bune și Ilene Cosânzene este titlul Festivalului de Teatru pentru Copii, ajuns la cea de a  IV-a ediție în acest an la teatrul din Petroșani.

 

6. PODUL DE LA ŞOIMUŞ A FOST ÎNCHIS CIRCULAŢIEI RUTIERE

Dupa mai multe luni in care pe podul de la Soimus traficul rutier s-a derulat in sistem semaforizat, de astazi, timp de o luna, soferii nu vor mai putea trece pe aici şi asta deoarece s-a dat startul lucrărilor de asfaltare totala a podului

 

7. ÎNCĂ ȘASE MICROBUZE NOI, PENTRU ELEVII DIN JUDEȚ

16 din 26. Acesta este numarul de microbuze scolare care au ajuns pana acum in judetul Hunedoara. Si asta, desi toate ar fi trebuit sa fie deja date in folosinta scolilor din judet, pana in luna decembrie a anului 2014. Daca la sfarsitul anului trecut au fost repartizate 10, acum dupa mai bine de jumatate de an, au mai fost trimise, insa, doar sase.

Voteaza acest articol
(1 Vote)
Citit de 8046 ori Ultima modificare Vineri, 29 Mai 2015 09:59

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 27 05 2015 Stiri 29 05 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page