MONDO TV

Stiri 02 03 2015

2015 02 Mar
Publicat de: 

1. Doar două săptămâni libere pe Defileu

 În maxim două săptămâni vom avea parte, din nou, de restricții de circulație pe Defileu Jiului. Firma care reabilitează  artera rutieră a cerut deja permisiunea să înceapă lucrul de la jumătatea lunii martie.

2. Primaria Petrila lupta pentru functionare

 Noua lege a bugetului  pune în pericol  activitatea a sute de administrații publice locale, din întreaga țară. Primăria Orașului Petrila se află și ea în această categorie. Astfel, aplicarea noii legi lasă administrația să funcționeze doar în primul semestru al anului.

3. INSEMEX – partener știițific european

  INSEMEX Petroșani, singurul institut de cercetare în domeniu, din România, a devenit parte a unor consorții de cercetare. Angajații care lucrează în acest domeniu au șanse mari să primească fonduri pentru proiectele lor de cercetare. Totul s-a petrecut săptămâna trecută în Polonia, iar cercetătorii noștri, recunoscuți la nivel european fac acum parte din cele 5 consorții europene.

 4. Mai au de învățat!

 Elevii n-au ieșit, în acest an, foarte fericiți de la simularea examenului de Bacalaureat! Vorbim de cei din clasa a XI-a, dar și de absolvenții, care mai au puțin și vor susține examenul propriu-zis. Aproape toți ne-au spus, la ieșirea din sala de examen, că nu se așteaptă la note prea mari.

 5. SALARII MAI MARI PENTRU PROFESORI

 Veşti bune pentru profesori! Reprezentanţii guvernului au anunţat că salariile cadrelor didactice vor fi majorate cu 5 procente, începând cu întâi martie.

 6. Bonificații pentru persoane juridice

Din acest an și peroanele juridice, care nu se încadrează în categoria rău-platnicilor vor primi bonificații la plata impozitelor și taxelor. Astfel, dacă până acum reducerea de 10% era aplicabilă doar persoanelor fizice, de acum și cele juridice vor beneficia de această reducere.

7. Au cucerit muntele la Red Bull Oslea Hiride

          Chiar dacă sezonul rece nu a adus cantitatea suficientă de zăpadă, care să-i bucure pe iubitorii sporturilor de iarnă la începutul primăverii, 110 schiori și snowboarderi au luat startul într-o nouă aventură, la Red Bull Oslea Hiride, singura competiție de hike & ride din țara noastră.

8. Tombola  Martisorului la Baril

 Trei norocoși, care în luna februarie au alimentat de la Baril, au câștigat astăzi 50 de litri de carburant! Astfel tombola Mărțișorului și-a desemnat câștigătorii, însă nu renunțați să alimentați în continuare!  Reprezentanții Baril vă pregătesc, deja, multe premii, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1236 ori Ultima modificare Marți, 03 Martie 2015 22:49

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: Stiri 03 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page