MONDO TV

Stiri 03 03 2015

2015 03 Mar
Publicat de: 

1.Monica Iacob-Ridzi, ”tratată” cu duba

Monica Iacob-Ridzi se simte din ce în ce mai rău. Transferată la Spitalul Penitenciarului Jilava, de la la secția exterioară de femei a Penitenciarului Gherla, fostul Ministru al Turismului are nevoie de îngrijiri medicale speciale.

 

 2. Carnea și pâinea, la control

 Inspectorii sanitari fac acum verificări la carne și pâine! Au ridicat probe din alimentele comercializate și peste 1.800 de analize sunt în curs de finalizare. În urma rezultatelor, sunt șanse ca întreg fluxul tehnologic de producție să fie verificat, dacă se vor constata bacterii.

 

3. Priveghi în casă, la Aninoasa

Localnicii din Iscroni, localitate ce aparține de orașul Aninoasa, își priveghează morții, în propriile case. Ca să nu țină mortul în casă, oamenii  trebuie să meargă la 4 km distanță de casă sau să folosească o clădire părăsită, ce a aparținut cândva preotului. Primarul spune că le va veni în ajutor oamenilor, în acest sens.

 

4. Stop drogurilor în Petroșani!                                              

Primăria din Petroșani a devenit parte într-un proiect cu parteneriat islandez, pentru a eradica în școli consumul de substanțe interzise. Asta, după ce, așa cum spune primarul Tiberiu Iacob Ridzi, partenerii nordici au obținut rezultate spectaculoase.

 

5. Centura Petrilei depinde de SNIMVJ

Dacă toate merg bine, anul acest, centura orașului Petrila va cunoaște asfaltul. Soarta drumului ține acum de Societatea Natională de Închideri de Mine Valea Jiului, acesta fiind răspunzatoare de felul în care arată acum centura ocolitoare a orașului.

 

6. Trebuie prelungite contractele SPADPP

Colectarea deșeurilor, în Petroșani, se încadrează în norme! Singura obiecție a responsabililor de la ANRSC este prelungirea, în timp util, a contractelor. Momentan se fac demersuri în acest sens.

 

7. Andreea creează mărțișoare pentru viață

Andreea, o copilă firavă, dar o adevărată luptătoare a găzduit, astăzi, o expoziție realizată cu propriile-i mânuțe. Chiar dacă suferă de o boală cumplită, care inițial nu-i dădea nicio șansă să stea în picioare, acum Andreea, după zeci de operații, face manufacturi de excepție, pe care le vinde pentru a putea face, în vară, o intervenție chirurgicală.

 

8. Primesc burse să vină la școală

Sunt copii săraci sau care duc dorul părinților plecați la muncă peste hotare, iar școala vine să îi ajute. Peste 100 de copii din Petroșani și Lupeni vor primi lunar 400 de lei ca să vină la școală. Cu o singură condiție să nu lipsească!

 

9. CELE MAI BUNE BIBLIOTECI ALE ANULUI 2014, PREMIATE

 Cărțile s-au dovedit de-a lungul anilor ca fiind principalul motor al dezvoltării omenirii. Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva a desemnat astăzi, în semn de recunoaștere și apreciere a muncii bibliotecarilor din județ. Cele trei câștigătoare ale anului 2014. Bibliotecile din Hunedoara, Petrila și Ribița au fost laureatele acestei gale.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1079 ori Ultima modificare Marți, 03 Martie 2015 22:55

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 02 03 2015 Stiri 04 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page