MONDO TV

Stiri 05 03 2015

2015 05 Mar
Publicat de: 

1. Ministrul Gerea ajunge maine in Vale

 Ministrul Energiei, Andrei Gerea ajunge mâine dimineață în Valea Jiului. Ministrul are programate întâlniri, atât cu conducerea Complexului Energetic Hunedoara, cât și cu reprezentanți ai sindicatelor. Această vizită are ca scop cunoașterea în amănunt a situației Complexului Energetic Hunedoara dar și găsirea unor soluții rapide pentru salvarea acestuia.

 

 2. Cornel Resmeriță rămâne în arest

 Primarul Suspendat al Municipiului Lupeni, Cornel Resmeriță rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Decizia aparține magistraților de la Inalta Curte de Casație și Jusție, care ieri au prelungit arestarea preventivă pentru cei implicați în GALA BUTE.

 

 3. Conducere nouă la Mina Paroșeni

 După Constantin Jujan de la Petrila și directorul minei Paroșeni a fost schimbat, după ce a plecat la CEH. Cornel  Hîrtop este noul director al minei Paroșeni, iar numirea s-a făcut în această dimineață.

 

 4. Muntele vs Niculescu, runda I

 Chiar dacă vechea conducere a Complexului Energetic Hunedoara a fost demisă, neînțelegerile dintre aceștia și Sindicatul Muntele nu s-au încheiat. Astfel, începâd de săptămâna viitoare, Poliția Municipiului Petroșani va fi nevoită să înregistreze plângeri penale în fiecare zi.

 

 5. Ajutorul de stat întră în costurile de producție

Peste 144 de milioane de lei au fost alocate ca ajutor de stat pentru minele neviabile. Conducerea Societății din Petroșani spune că banii ajung pentru plata minerilor, a disponibilizaților, dar și pentru furnizorii de materiale, care așteptau deja de prea mult timp. Până acum, salariile ortacilor au fost plătite cu greu de CEH, iar diferența dintre costul de producție și cel obținut după vânzarea huilei, va fi suportată tot din acești bani.

 

 6. Cantarele de tonaj, finalizate in aceasta luna

La sfârșitul lunii martie și în Valea Jiului vor exista două cântare de mare tonaj. Unul dintre ele va fi la Uricani iar celelalalt la Petrila. Mai mult decât atât, cercetările topografice s-au realizat, locurile unde au vor fi montate s-au identificat, iar acum urmează doar instalarea propriu-zisă.

 

7. Olimpici, din rândul celor mulți

Au intrat cu medii sub 5,00 la liceu, dar au ajuns niște învingători! Acești elevi au reușit să nu fie preocupați de pauze, mai mult decât de cursuri, ca ceilalți colegi ai lor! Vorbim despre 9 tineri de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida, care vor reprezenta județul Hunedoara la olimpiadele tehnologice. A fost greu și, uneori, profesorii care i-au susținut le-au adus până și gustări, iar acum ei singuri văd reușita cu ochii.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1309 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 04 03 2015 Stiri 06 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page