MONDO TV

Stiri 09 03 2015

Publicat de: 

1. Cadavru găsit pe Jiu

Panică în zona Bărbăteni, azi, la ora prânzului. Trupul fără viață al unui bărbat de aproximativ 47 de ani a fost zărit în apele Jiului. Pompierii au scos corpul neînsuflețit și au alertat autoritățile, pentru identificarea victimei.

 

 

2.Vagoane păzite de hoți, după deraiere

Un tren de marfă, ce transporta huilă, în zona Paroșeni, a sărit de pe linie, iar câteva vagoane s-au răsturnat. Incidentul, care s-a petrecut la finele săptămânii trecute, din cauza infrastructurii degradate. Și ca să profite de ocazie, în această dimineață vagoanele rămase le păzeau hoții. Nu doar că ar fi furat cărbune, ci pentru a le demonta, pur și simplu.

 

 

3. Paducel pune presiuni asupra lui Gerea

Vizita ministeriala de la sfarsitul saptamanii trecute a fost un bun prilej pentru primarul orasului Petrila, Ilie Paducel, de a discuta din nou cu Ministrul Gerea despre situatia exploatarilor miniere din localitatatea sa. Insa, chiar si asa, minele Petrila si Lonea au slabe sperante de salvare.

 

4.Ruine „înghețate” în istorie, la Vulcan

„Vizitați alimentara!” Atât a mai rămas scris în centrul istoric al municipiului Vulcan, un loc aproape încremenit în epoca ceausista dinainte de 89. Oamenii își mai amintesc acele vremuri și chiar țin minte cum o chema pe vânzătoare. Primarul zice că vrea să scape de imaginea comunismului si caută soluția la UE.

 

5. Sarbatoarea celor 40 de mucenici

Astazi, crestinii ortodocși ii sarbatoresc pe cei 40 sfinti mucenici din SERVASTIA. Tot astazi, traditia spune ca se mananca 40 de colaci numiti mucenici si se beau 40 de pahare de vin, pentru a avea putere de munca tot anul.

 

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1584 ori Ultima modificare Marți, 10 Martie 2015 09:57

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 06 03 2015 Stiri 10 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page