MONDO TV

Stiri 10 03 2015

2015 10 Mar
Publicat de: 

1.EVAZIUNE FISCALĂ DE 9.000.000 DE EURO

  Sute de polițişti din mai multe judeţe ale ţării, inclusiv Hunedoara, au efectuat, în această dimineață, peste 60 de percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală și spălare de bani. Aproape 50 de persoane sunt vizate de această anchetă.

 

 2. Presa afirmă, Ridzi infirmă!

 Se strâng semnături la biserică pentru grațierea Monicăi Iacob Ridzi? Aceasta este întrebarea care a facut vâlvă în rândul locuitorilor din Municipiului Petroșani, după ce o publicație online a afirmat acest lucru. Tiberiu Iacob Ridzi, care se presupune a fi cel care a demarat întreaga acțiune, infirmă tot ce apare în presă.

 

3. Paula Iacob și Daniel Ionașcu, înlocuiți din oficiu

Pentru că au lispit la numeroase termene și țin în loc procesul aflat pe rol, la Judecătoria Petroșani în „Dosarul Uricani”, Paula Iacob și Daniel Ionașcu vor fi înlocuiți din oficiu. Termenul de judecată  a fost fixat la finele acestei luni.

 

 4. Iliescu, urmărit penal pentru Mineriada din 90?

 Redeschiderea dosarului Mineriadei din 1990 a facut multă vâlvă în rândul foștilor mineri din Valea Jiului. Ce părere au aceștia despre posibila urmările penală a fostului președinte, Ion Iliescu, aflați din materiarul următor.

 

5. Ambulatoriul din Petrila, recepție finală

De acum, petrilenii se pot mândri cu un ambulatoriu de nivel european. Astăzi a avut loc recepția finală a lucrărilor de construcții, iar în periaoada următoare se vor dota cabinetele cu aparatura necesară.

 

 6. Cumpărați ziare fără bon?

 Chioșcurile de ziare sunt privite cu suspiciune de cei care cumpără presa scrisă, pentru că nu primesc bon fiscal. Vânzătorii sunt asaltați cu întrebări, în acest sens. Care este legea și cum trebuie să procedeze cei care consideră că pot pleca cu marfa, fără să o plătească, dacă nu primesc bonul din casa de marcat, aflăm din materialul următor.

 

7. Ruine UNESCO la Bănița

Două mari obiective din patrimoniul UNESCO zac în paragină la intrarea dinspre Deva, în Valea Jiului. Cetatea de la Bănița și turnul de la Crivadia nu au căi de acces, iar primarul Ionel Burlec speră să găsească un proiect de finanțare. Până atunci, însă, timpul macină tot ce a mai rămas din ele.

 

 8. Nea Eugen, locul II la maraton

 Are 68 de ani, vârsta la care mulți dintre noi tinerii nici nu îndrăznim să ne gândim! Locuiește în Vulcan și zi de zi face sport. Acesta este Nea Eugen care reprezintă Valea Jiului la toate competițiile naționale de tip maraton. Și dacă participă, nu vine cu mana goală, asta pentru că, de fiecare dată, aduce acasă câte un premiu.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 2156 ori Ultima modificare Marți, 10 Martie 2015 18:42

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 09 03 2015 Stiri 11 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page