MONDO TV

Stiri 11 03 2015

2015 11 Mar
Publicat de: 

1. Misiune economică pentru atragerea investitorilor

 O delegație din partea administrației publice a Municipiului Petrosani, în frunte cu primarul Tiberiu Iacob Ridzi va fi, în această perioadă, în Austria. Scopul principal al deplasării este de a convinge investitorii austieci să vină la Petroșani.

 

2. Colonia din Vulcan, rasculată de primar

 A venit în inspecție cu noaptea-n cap! Vorbim despre primarul Municipiului Vulcan, Gheorghe Ile care, în această dimineață, s-a deplasat în Colonia de Jos, să vadă dacă gunoiul de care oamenii s-au plâns, în urmă cu două săptămâni la Mondo Tv a fost ridicat.

 

3. Au reînceput asfaltările și anvelopările la Petrila

La Petrila au reînceput asfaltările. Nu vorbim despre peticirea gropilor, apărute după topirea zăpezii, ci despre modernizarea integrală a străzilor care fac parte din proiectul integral de modernizare. Primăria vrea să finalizeze lucrările cât mai repede, fapt pentru care s-a dat undă verde reînceperii lucrărilor.

 

 4. Amendă, dacă nu iei bonul fiscal

Toți facem cumpărături, dar câți plecăm cu bonul de la casă? Ce obligații avem și ce riscăm, știu prea puțini dintre cumpărători, mai ales acum, că tot se pune problema organizării unei loterii. Dacă nu iei bonul, riști să plătești cât nu fac cumpărăturile!

 

5. Minim 45 de câini pe lună

  Vulcanul pare să fie orașul cu cei mai puțini câini, din Valea Jiului! Gheorghe Ile are propria-i rețetă: minim 45 de animale sunt strânse lunar și trasportate, în baza unui contract, la Codlea. Restul câinilor rămân la adăpost.

 

 6. Pregătiri în sere, pentru primăvară

 Abia s-a încălzit afară, dar în sere se lucrează deja. Imediat ce timpul va permite plantarea florilor, în rondurile publice, vom avea flori pe stradă și în parcuri. La Petroșani, singurele sere sunt administrate de primărie și, de peste două decenii, câteva femei lucrează la foc continuu.

 

7. MEDICII DE FAMILIE NU VOR „SLUJBAȘI LA STAT”

 Medicii de familie din județul Hunedoara sunt nemultumiți de modificările aduse Contractului Cadru. Potrivit reprezentanților Asociației Medicilor de Familie din Hunedoara, nu doar cadrele medicale vor avea de suferit, ci și pacienții, cărora le vor fi acordate mai puține facilități medicale, însă pe aceiași bani, ca și până acum.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 1740 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Martie 2015 22:22

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 10 03 2015 Stiri 12 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page