MONDO TV

Stiri 12 03 2015

Publicat de: 

1. Consfătuire pentru traficul în Defileu Jiului

Mai mulți factori de răspundere din Județul Hunedoara se întâlnesc săptămâna viitoare, pentru stabilirea programului de lucru din Defileul Jiului. Traficul va fi restricționat datorită lucrărilor la artera rutieră, care se vor relua în scurt timp.

 

 2. Cât și când primesc minerii prima de Paște?

Mai este o lună până la Sfintele Sărbători Pascale, iar minerii încă nu știu cât și mai ales când vor primi prima de Paște. În tot acest timp reprezentanții sindicali ai acestora poartă discuții cu administrația, urmând să treacă la negocieri, ca fiecare miner să-și primească prima de Paște, prevăzută în contractul colectiv de muncă.

 

 3. Varpalota și Petroșani reînnoiesc colabararea

 Protocolul de colaborare între Orașul Varpalota și Municipiul Petroșani va fi reînnoit în acest weekend. Astfel, o delegație din Ungaria este așteptată să ajungă în Petroșani chiar de Ziua Naționala a Ungariei.

 

 4. Noi cursuri de calificare la AJOFM

 Primăvara aduce vești bune pentru șomerii din Valea Jiului. Astfel, începând cu luna aprilie, aceștia pot participa la câteva noi cursuri de calificare, puse la dispoziție de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă.

 

 5. UN PAS MARE PENTRU O EVAZIUNE MAI MICĂ?

 Un pas mare pentru o evaziune mai mică! Asta doresc să realizeze reprezentanții Ministerului Finanțelor Publice. După 15 martie toți agenții economici care nu vor da clienților bon fiscal, riscă să rămână cu magazinul închis, de la o lună la trei luni și amendă de până la 15.000 de lei.

 

6. Serbările zăpezii în Parâng

 Pentru că, încă, mai este zăpadă la munte, iubitorii schiului sunt așteptați în week-end la câteva competiții de profil: două în Parâng și una la Straja. Vremea va fi numai bună, premiile sunt consistente, iar stratul de zăpadă este ideal pentru schi.

 

 7. Comerț cu nimicuri pentru subzistență

 Un leu, 2 , maxim 200 de lei. Cabluri, fire, obiecte din gospodărie, haine și tablouri, toate sunt bune de dat pe bani, cui are trebuință de ele. Așa se fac negocierile în târgul de nimicuri, un soi de piață volantă, așezată pe marginea drumului, în care fiecare vinde ce poate și cumpărătorii iau ce le lipsește.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 2625 ori Ultima modificare Vineri, 13 Martie 2015 19:49

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 11 03 2015 Stiri 13 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page