MONDO TV

Stiri 17 03 2015

2015 17 Mar
Publicat de: 

1. Restricții modificate în Defileul Jiului

Au mai lăsat de la ei, au acceptat că trebuie terminate lucrările și programul în care nu se va circula în Defileul Jiului pe artera rutieră a fost un pic modificat. Totul, după întâlnirea de azi la care au participat autoritățile județene din Hunedoara și Gorj, iar pauza de la prânz nu mai există.

 

2. Incendiu cu victime, la Petrila

O soba lasata nesupravegheata a facut scrum o anexa gospodareasca din orasul Petrila.Din pacate inauntru dormea o femeie in varsta de 80 de ani care a suferit arsuri pe circa 54% din suprafata corpului. La acest moment batranica este sub supravegherea medicilor.

 

3. Dezintegratoare de gunoi in Valea Jilui?!

Problema gunoiului din Valea Jiului a fost dezbatuta din nou astazi intr-o intalnire de grad 0. Astfel, primarii din toate orasele Vaii Jiului, impreuna cu Senatorul Haralambie Vochitoiu, dar si un investitor italian, s-au pus astazi la masa discutiilor.

 

4. Peste 2.000 de pacienți, în pericol la Petroșani

Cel puțin 2.000 de oameni sunt lăsați de izbeliște, după ce medicul de familie la care sunt înscriși a fost suspendat de Colegiul Medicilor. Printre ei sunt și bolnavi cronic, care acum nu au nicio șansă. Casa de Sănătate îi sfătuiește să se mute la alt medic, dar nici asta nu e o

soluție pentru ei.

 

5. Trenul Petrosani-Lupeni, scos din circulatie

Veste proasta pentru navetistii si elevii care circulau cu trenul intre Petrosani si Lupeni. Acesta a fost scos din functiune. Decizia vine dupa ce au fost descoperite mai multe nereguli care ar fi pus in pericol siguranta calatorilor.

 

6. T.I Ridzi: Algeria vrea să investească la noi

Algerienii sunt interesați de investiții chiar și în Valea Jiului. Primarul Tiberiu Iacob Ridzi, care a participat la o întâlnire de afaceri la Viena, a discutat cu oameni de afaceri din această țară și pe viitor aceștia vor veni în România cu propuneri concrete.

 

7. CARDURILE DE SĂNĂTATE, OBLIGATORII DIN 1 MAI 2015

Cardurile naţionale de sănătate, pe care toţi cei care sunt asiguraţi în sistemul medical le-au primit sau urmează să le ridice în perioada următoare, sunt deja funcţionale şi vor deveni obligatorii începând cu data de 1 mai 2015. Doar cei care refuză aceste carduri, vor mai putea folosi adeverinţele de asigurat care se eliberează de către Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi care vor avea o perioadă de valabilitate de trei luni.

 

8. DOAR 36% DINTRE CÂINI AU FOST MICROCIPAȚI

Mult dezbătuta lege, care prevede microciparea câinilor, a intrat în vigoare, iar luna trecută ar fi trebuit ca toți hunedorenii care au câini să fi apelat deja la medicul veterinar pentru a-și microcipa patrupedul. Ei bine, doar 36 la sută dintre câinii cu stăpân și cei aflați în adăposturi au fost microcipați. Cu alte cuvinte 16.200 de patrupede, din 45.000 existente. Deoacamdată, au fost aplicate doar avertismente, întrucât amenzile sunt cuprinse între 5.000 de lei și 10.000 de lei.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 2282 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2015 21:15

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 16 03 2015 Stiri 18 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page