MONDO TV

Stiri 18 03 2015

2015 18 Mar
Publicat de: 

1.Spaniolii din Defileu ne-ar putea pune la plată.

Lucrările la artera din Defileul Jiului nu vor fi gata nici în 2016. Asta spun cei care reprezintă firma ce execută lucrările, însă, dacă Uniunea Europeană nu agreează ideea că lucrările nu se încheie la timp, vom da bani de la noi.

 

2. ARESTĂRI ÎN ATACUL CU COCKTAIL MOLOTOV DE LA ŞOIMUŞ

Patru hunedoreni, anchetati pentru comiterea unui atac mafiot, cu cocktail molotov, asupra casei unui tanar din Soimus, au fost ieri arestati preventiv pentru 30 de zile. Incidentul a avut loc in luna februarie, iar potrivit oamenilor legii, motivul atacului se pare ca fost un conflict intre clanurile de interlopi din Deva si Hunedoara.

 

3. Pensionarii hunedoreni nu sunt uitați

Există câteva proiecte de legi care ar avantaja acum pensionarii din județul Hunedoara. Șeful Casei Județene de Pensii din Deva, Ilie Toma a venit la Petroșani, ca să discute și cu pensinarii de aici și le-a expus câteva avantaje ce ar decurge din legile aflate acum în dezbatere.

 

4. Medicii de familie, desființați de farmacii?!

Există discuții la Ministerul Sănătății care îi pun pe jar pe medicii de familie. Lor ar urma să li se impună o serie de proiecte și toate, în opinia celor din Valea Jiului, ar duce la distrugerea cabinetelor în care consultă acum mii de pacienți. Mai mult, aceștia ar putea  fi preluați de lanțurile de farmacii, care „stau la pândă”.

 

5. Primăvara răsar gunoaiele

S-a topit zăpada, dar firul ierbii abia se vede de tonele de deșeuri ce zac peste tot. Nu sunt lipsite nici albiile apelor, iar mai multe instituții din județul Hunedoara pornesc acum, în prag de primăvară, ofensiva gunoaielor.

 

6. De luni incepe distribuirea tichetelor de Paste

Vor tichetele de Paste, oferit drept sprijin de autoritatile petrosenene,iar pentru asta trebuie sa depuna cerere. Vorbim despre persoanele care se incadreaza in categoriile de beneficiari, carora Primaria Petrosani le ofera un ajutor financiar, inantea Sarbatorilor Pascale.

 

7. Targul saptamanal, la latitudinea consilierilor

In curand targul saptamanal devenit deja traditie in  Petrosani va fi mutat in incinta stadionului Jiul Petrosani. Acest lucru se va intampla doar dupa ce consilierii locali vor emite o hotarare in acest sens. Astfel pana atunci targ se va tine in acelasi loc ca si pana acum.

 

8. Si-a ingropat fata, iar acum e ingropat si el

Si-a ingropat fata de doar 30 de ani, iar acum este ingropat si el in datorii. Vorbim despre un barbat din Municipiul Petrosani care a ajuns in pragul disperarii si a venit sa ceara sprijin autoritatilor locale.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 2229 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 17 03 2015 Stiri 19 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page