MONDO TV

Stiri 20 03 2015

Publicat de: 

1.Eclipsa partiala de soare a fost vizibila si in Vale

Ziua de 20 martie 2015 va ramane in istorie, asta pentru ca a avut loc o eclipsa partiala de soare. Mai mult decat atat eclipsa a concis cu alte doua evenimente astrologice, super luna si echinoctiul de primavara. Urmatoarea eclipsa de soare va fi peste 5 ani in 2020.

 

2. Funcționarii intră în grevă

Funcționarii publici de la Petroșani sunt agta de grevă. Sunt prea puțini, au salarii prea mici, iar volumul de muncă este imens, motiv pentru care în aceste zile se strâng semnături pentru a participa la o grevă generală, ce va avea loc în luna aprilie la nivel național.

 

3. Iau foc pășunile!

Nu mai puțin de două incendii au avut loc în aceste zile în estul Văii Jiului. Pompierii ne atrag atenția că există mari pericole și îi sfătuiesc pe cei care vor să își curețe pășunile, ori terenurile agricole să ceară permisiunea și să o facă sub supravegherea lor.

 

4. Sindromul Down nu îi ține deoparte

A venit Mickey și Minnie Mouse la Pollicino, iar actorii de la Petroșani, costumați în zâne și zmei le-au făcut copiilor cu sindromul Down ziua mai frumoasă. A fost o acțiune dedicată celor care au această boală, iar copiii s-au simțit ca la carnaval. Alături le-au fost câteva asociații, care încearcă să îi sprijine cu terapii pe părinții acestor copii.

 

5. Ziua apei sarbatorita si la Apa Serv

Astazi ziua mondiala a apei a fost sarbatorita si la ApaServ Valea Jiului. Iar cum copii reprezinta viitorul societatii, conducerea societatii a prezentat micutilor modul in care este tratata apa care mai apoi ajunge la robinetele lor.

 

6. PĂCĂLITE ȘI FĂRĂ 65.000 DE LEI PRIN „METODA ACCIDENTUL”

Două femei în vârstă, din municipiul Deva, au căzut victime a doi bărbați din Galați, prin metoda accidentul. Polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale Deva au reuşit identificarea şi reţinerea celor doi suspecţi care ar fi comis cele două infracţiuni de înșelăciune, creând un prejudiciu de 65.000 de lei. Gălățenii au fost prezentați astăzi magistraților cu propunere de arestare preventivă și riscă până la cinci ani de închisoare.

 

7. ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂŢII ORALE

Sănătatea cavităţii bucale devine o problemă din ce în ce mai gravă. În 2013,în judetul Hunedoara, 45 de hunedoreni au fost diagnosticaţi cu cancer bucal. Pentru a preveni apariţia acestei boli, dar şi a celorlalte afecţiuni stomatologice, astăzi, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii

Orale au fost organizate o serie de acţiuni.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 2038 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 19 03 2015 Stiri 23 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page