MONDO TV

Stiri 23 03 2015

Publicat de: 

1. Nimic oficial pentru Defileul Jiului

 Oficial, artera din Defielul Jiului este închisă circulației rutiere. Neoficial, mașinile trec, dar nici drumarii, nici constructorul nu pot spune când vor opri traficul și după ce program. Haosul rămâne, însă, la fel de mare.

 

2. ANAF a închis magazinele de pâine

 Aproape toate chioșcurile de pâine din piața agroalimentară din Petroșani au fost închise. De sâmbătă, la Petroșani putem cumpăra pâine doar din două unități, din zona Pieței Centrale, celelalte având activitatea suspendată, în urma controalelor ANAF.

 

3. BUHAESCU ridica vocea in P.S.D

 DĂNUȚ BUHĂESCU, PRIMARUL ORAȘULUI URICANI a fost una dintre cele mai mediatizate prezențe la CONSILIUL NATIONAL al P.S.D, de la sfârșitul săptamanii trecute, la BUCUREȘTI. BUHĂESCU a vorbit despre faptul că aleșii locali sunt paralizați de acțiunile instituțiilor statului, din ultima perioadă.

 

4. Accident spectaculos pe DN 66

 Două mașini s-au tamponat, duminică, pe DN 66 în zona autogării Normandia, din Petroșani. Șoferii au fost testați cu alcooltestul, dar rezultatul a ieșit negativ. În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

 

5. ȘOFERII FĂRĂ CENTURĂ, URCAȚI ÎN SIMULATOR

Șoferii din Deva, prinși fără centura de siguranță au avut parte de o experiență inedită. În loc să primească amendă, au fost urcați într-un simulator de accidente. Așa au simțit pe pielea lor cât de dur este impactul, în cazul unui accident, chiar și la 15 km la oră.

 

 6. Anveloparile de la Petrila finalizate in aprilie

Lonea este un adevarat șantier, în ultimul timp! În această zonă muncitorii lucrează de zor la finalizarea anvelopărilor unor blocuri, lucrări care trebuie încheiate până la sfârșitul lunii aprilie. Primarul Ilie Paducel spune că lucrările sunt în grafic, iar proiectul va fi finalizat la termen.

 

7. Bonificatia de 10%, valabila inca 8 zile

Ultima sută de metri, la plata impozitelor și taxelor! Contribuabilii îngroașă rândurile la ghișee, ca să plătească fără penalități impozitele si taxele locale. Mai este doar o săptămână, în care, dacă plătiți contribuțiile, puteți beneficia de reducerea de 10%.

 

 8. Bătrânica din incendiul de la Petrila a murit

Vârsta înaintată și arsurile destul de grave s-au dovedit până la urmă fatale pentru o bătrânică din Petrila. Aceasta reușise să supraviețuiască unui incendiu, produs săptămâna trecută. Deși medicii s-au luptat pentru a o ține în viață, eforturile acestora au fost zadarnice.

Voteaza acest articol
(0 voturi)
Citit de 2083 ori

Stirile VIDEO

Mai multe din aceasta categorie: « Stiri 20 03 2015 Stiri 24 03 2015 »

Despre noi:

about us

Locatia:

Adresa: str. Universitatii, Nr 20 A, 
corp D administrativ, etaj 3, Mun. Petroşani.

EXTOUR MEDIA S.R.L.

Reprezentant legal: Ionut Dragotesc 

Acționari: Ionut Dragotesc 40%, Timis Eva 60% 

Responsabil conducerea societății: Ionut Dragotesc 

Contact: Strada Universității, Corp D Administrativ, Etaj III, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , 0254.542.222, 0722.424.423 

Servicii asigurate: MONDO TV și MONDO FM 

Organisme de reglementare: CNA și ANCOM

Top of Page